Filtre

Super winkel

Superwinkel doet zijn naam eer aan. Vandaag besteld en morgen in huis. Alles netjes verpakt!

Prima snelle service.

Prima snelle service/levering.

Snelle levering, prima service, prijs technish heel goed

1e ervaring met superwinkel na goed de informatie online te hebben doorgenomen, vooral de betrouwbaarheid vindt ik heel belangrijk. Snelle levering na bestelling en een goede prijs voor de produkten. Ik hoop dat ik nog lange tijd van deze service kan genieten.

Super webwinkel

Snelle bestelling, scherpe prijzen. En zeer snelle levering! Reuze ervaring.

Interessante producten aan scherpe prijs en vlot geleverd. Dit was de eerste keer dat ik op de site besteld heb en alles super verlopen. In de toekomst zal ik zeker nog bestellen.

Super!!!!

Snel bezorgd, uitstekende service!

Le choix des produits a un prix intéressant

Je suis ravie de mes différents achats sur ce site

Super snelle levering!

Super snelle levering!

Snelle levering! En gemakkelijk te bestellen.

Ik vond het product snel terug op de website. De bestelling was gemakkelijk te plaatsen en de levering gebeurde al één dag na bestelling.

Duidelijke product-info op de site, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering!

Zie de bovenstaande zin, is niets meer aan toe te voegen.

Heel eerlijke transactie

Prima ervaring

Prima ervaring

Slecht bedrijf!

Mijn pakket 2 weken geleden retour gestuurd. Nu zeggen ze dat hij is geleverd maar ze zijn hem Wel kwijt en krijg een mail dat ik er elf verantwoordelijk voor ben! Terwijl ze mailen dat deze al geleverd is en moet hem alsnog betalen heel slecht!!

Excellent!

Supersnelle levering van goeie producten.

Snelle levering Netjes alles verpakt Ben zeer tevreden Zou het iedereen aanbevelen

makkelijk, snel en volgens afspraak!! Prima geregeld!!

Na de eenvoudige bestelling met diverse betaalmogelijkheden werden de goederen snel en volgens afspraak geleverd.

Snel en vakkundig verpakt en geleverd.

Was een goede aanbieding die snel en vakkundig de volgende dag werd geleverd.

Met recht een super winkel!

Superwinkel heeft een uitstekende website met enorm assortiment aan parfums, verzorgings- en haarproducten. Door de uitgebreide zoekmogelijkheden heb je snel gevonden wat je zoekt en alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Is je bestelling eenmaal geplaatst dan worden deze super snel geleverd. Ik kan superwinkel bij iedereen aanbevelen!

SUPER

Zeer duidelijke bestelsite, en een supersnelle levering! TOP

SUPER! !!!

Inderdaad voor 20.30u besteld, de dag nadien geleverd SUPERWINKEL !!!

Tevreden klant

Ik heb nu meerdere keren een bestelling bij jullie geplaatst en zeer tevreden. Kwaliteit,betrouwbaar, zeer tevreden en kijk al uit naar mijn volgende bestelling.

Super snel

Ik heb s'middags besteld en had het de volgende dag s'middags in huis . TOP

Top winkel

Woensdag besteld Donderdag geleverd top

Super snel te bestellen, direct verwerkt, goedkoper en zo snel bezorgd dat is zo geweldig!! Top zaak, klasse producten en zeer goede klantvriendelijkheid. Ik heb nu 4x besteld en ben super tevreden! Mij hebben ze als vaste klant voor mijn gezin.

Goed bevallen

5 Parmentierweg