Filtre

Snel en goedkoop

Erg tevreden, snelle levering en heel mooi geprijsd

De naam zegt al genoeg!

Supergoedkoop en ook nog supersnelle levering !

Betrouwbaar, snel en scherpe prijzen!

Al jaren bestel ik bij superwinkel, altijd mijn favoriete luchtje Angel. Er is geen andere winkel die deze geur zo scherp geprijsd Aanbiedt en de snelheid van levering is top! Niets dan positiefs

Een betrouwbare webwinkel met zeer scherpe prijzen.

Ik bestel hier al jaren. Je lievelingsparfum is hier altijd goedkoper dan in de bekende parfumwinkels. Snelle levering, duidelijke communicatie en wanneer je een cadeaubon besteld (jaren geleden) blijft ie geldig! Vind ik ook echt een plus punt.

Snelle levering en goede producten

Levering is snel zoals altijd, en tevreden met de producten.

Heel goede ervaring!

De levering verliep heel vlot, de volgende werkdag had ik de parfums al in huis, goed verpakt met papier in de doos waardoor de flesjes niet te veel konden bewegen. De prijzen waren veel goedkoper dan in andere winkels. Het is een echte aanrader om hier te bestellen!

I have purchased eyelash serum from this shop.

It is my first time purchasing a product from this shop and i was surprised in comparison with other prices how cheap they sell, the delivery was fast and the product exactly what i have ordered. Highly recommended! Utrecht

Super snel en goedkoop ! Nooit meer ergens anders ga ik opzoek

Zoals ik gewend ben van Superwinkel

Makelijk zoeken, Makkelijk vinden, Scherpe prijs, Makkelijk bestellen Track&Trace service Al vaker besteld bij Superwinkel en altijd tot volle tevredenheid.

Goede service, snelle levering, goede prijzen

Ik heb al div keren bestellingen bij jullie gedaan. Altijd top geleverd, zeer tevreden over jullie afhandeling en lage prijzen

Snelle levering en veel aanbod van leuke merken!

Zeer Goed!

Gewoon geweldig !

Super makkelijke site en eenvoudig te bestellen, geleverd op de gegeven leveringstermijn! Ga er zeker nog bestellen!

Blij mee

echte parfums aan aangename prijzen

perfekte leveringstijd en heel goeie prijzen voor een evenwaardig parfum

Super snelle bezorging

Helemaal tevreden. De bestelling werd snel geleverd!

Snel, goed en goedkoop

Snel, goed en goedkoop

Veel art. En een snelle levering

snelle levering en heel veel keus

Product snel en voor een goede prijs geleverd

Het is super voordelig en hele snelle levering!

Supertevreden!

Super service!

Prima assortiment aan produkten Snelle levering. ZEER TEVREDEN

Snelle levering maar geurtje doet helemaal niets

Hele snelle levering. Geurtje ruik je even als je het opspuit maar vervliegt direct en dat terwijl het Eau de parfum is. Heel erg jammer. Binnen 5 minuten ruik je helemaal niets meer. Betreft geurtje van Missoni.

Zo gemakkelijk en supere levering!

Prima, top!

5 Parmentierweg