Filtre

Zeldzame en heerlijke Edt. Calvin klein One Summer 2015 gekocht..na veel gegoogle nergens verkrijgbaar...uiteindelijk gevonden bij Superwinkel.. Van te voren even gebeld met de Superwinkel voor info over de voorraad van dit artikel.. Direct iemand aan de lijn(geen wachttijd) die de voorraad bevestigde..(2 in voorraad) s'Middags besteld..de volgende morgen om 11.00 uur al in huis..SUPER!!!

eerste keer is goud waard

Ik heb voor het eerst bij jullie besteld. Het pakketje was keurig op tijd geleverd, en zat ook nog eens keurig verpakt. Wij waren 7-9-'20 12.5 jaar getrouwd en heb dit voor ons gekocht. Mijn partner had nieuwe ringen betaald en ik een nieuw geurtje. Jammer genoeg valt bij mij de CK summer 2020 niet echt geweldig, vind het meer de geur voor in een wc, hahahaha maar de Paco rabanne is echt geweldig lekker. Dank je wel voor de goede service

Je word goed op de hoogte gehouden en super snelle levering!!!

Vind dat Superwinkel je nauw betrokken houd bij je bestelling en levering was supersnel bezorgd op de beloofde datum en tijd .

Fluitje van een cent

Zelfs in Coronatijd de dag na bestelling geleverd. Fantastisch! Daar valt niet veel meer aan toe te voegen hé. Dankjewel voor de vlotte service.

Wat men belooft wordt ook waargemaakt.

Veel keus, niet te duur, eerlijk en snel.

Goede prijs snelle levering

Na een rondgang op internet, wat niet de normale gang van zaken is voor mij, vond ik wat ik hebben moest voor een aantrekkelijke prijs. Stoute schoenen aangetrokken en besteld. Volgende dag stond de bezorger al op de stoep met het bestelde.

Goede snelle service

Prima bedrijf! Bestel zo weer!

mijn ervaring met superwinkel is SUPER

SNELLE, CORRECTE LEVERING VAN DE GOEDEREN TEGEN DE BESTE PRIJS DEGELIJKE VERPAKKING !

Goede en snelle service

Gebruiksvriendelijke site en snelle levering

superervaring

goede prijs goed verpakt!!! snelle levering!

Superwinkel.nl is een goede website met een goed assortiment en prima prijzen.

De website is goed, overzichtelijk en goed te gebruiken. De prijzen zijn prima. Echter aanbiedingen zouden iets scherper mogen.

de artikelen gekregen zoals beloofd

de artikelen heb ik gekregen zoals beloofd

Wat een ontdekking

Ik kende superwinkel niet, maar kwam voorbij toen ik parfum wilde bestellen. Veel goedkoper, schilt 50 euro op de parfum. Snelle levering

supersnel, supergoed, alles super!

scherpe prijs en snelle levering. Klantenservice snel bereikbaar. Kortom exellente site!

Makkelijk en snel

Makkelijk selecteren van je producten, snel afgrekend en snelle levering

Duidelijke site, snelle levering

SUPER!

Super kan je in dit geval voor alles gebruiken, super winkel, super service, super snel, super aanbieding, super netjes verpakt, super verrassing, kortom SUPER aan te raden!

Goede prijs en snelle levering

Superwinkel!

Uitstekend en snel

Snelle, goede service.

Makkelijke website, snelle levering

Snelle levering.. mooie verpakking.top!!

Super !!!

Super service !

Topprijs Toplevering

Geweldige ervaring Aantrekkelijke prijzen en snelle leverin

Vervelend

Ik kreeg mij pakketje binnen en dat ging mij verpleegkundige ophalen bleek dat de fles eau de rochas helemáál kapot was het zat ook in een veel te grote doos wat doet mij verpleegkundige ze gooit de doos met de kapotte fles weg voor ze er een fotootje van gemaakt heeft het mocht niet mee naar binnen omdat mij man erg ziek is het rook te sterk het was ook een kado van mij man

Snel en kwaliteit

mijn bestelling werd supersnel bezorgd door superwinkel.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH