Filtre

Uitstekende prijs/kwaliteit

Helemaal tevreden, een mooie parfum voor mijn lieve vrouw gekocht voor een mooie prijs en hele snelle levering! Top!

Tevreden

Het was de eerste maai ik online bestel,Tevreden

Super snel

Dit was de eerste keer dat ik bij superwinkel bestelde en het was snel ,goed verpakt,prima,zal zeker vaker wat bestellen.

Super snel en goed geleverd! En ontzettend veel keus.

1e keer bij jullie besteld door mond op mond reclame .. is me heel goed bevallen ,netjes en snel geleverd! Mijn 2e bestelling ligt al klaar.

Snelle bezorging, beste prijs

Veel betere prijzen dan bij de bekende concurrenten. Nog nooit teleurgesteld door de snelle bezorging, daardoor blijf ik hier bestellen

Super je recommande ce site

J'ai reçu la commande le lendemain je suis super contante. Aucun problème produit de qualité.

Uitstekende ervaring.

Bestelt dag daarop geleverd, efficiënte verpakking Top

Vandaag besteld morgen in huis....super levering

Geweldige webshop, fijne producten, snelle levering!

Helemaal super!

Snelle levering. Blij met mijn koop

Vlotte levering

1e ervaring met de super winkel. Heel positief! Goed kwaliteit/ prijs verhouding! Ik zal hier vaker bestellen!

Goed product, laagste prijs, snelle levering!

Verbaasd over de lage prijs van een verzorgingsproduct van Sisley in vergelijking met anderen. Snelle levering!

perfecte levering en prijs

via collega er op gewezen dat Superwinkel echt de goedkoopste prijs heeft voor parfums en dat klopt inderdaad en ook nog een supersnelle levering

Snel en degelijk verpakt

Snel geleverd, degelijk verpakt. Niets op aan te merken behalve het reclame materiaal voor loterijen

Voordelig en snelle levering

Superservice!

Heel snelle levering

Super papierwinkel!

Snelle levering,veel keuze en ook nog eens goedkoop ,ik zeg ,voorál doorgaan

Supersnelle levering en volledig in orde.

In de avond besteld en de volgende dag reeds perfect geleverd. Niets op aan te merken dus!

Snel

Super snelle levering

Super snelle levering,

Snelle service en betrouwbaar

in de avond om 18.00 uur mijn haarproducten besteld. Nog geen 24 uur later werd er netjes aangebeld. Ik ben tevreden met mijn aankoop en de service!

Geweldig!

Het is super snel gearriveerd! Super leuk dan kon ik meenemen op vakantie. Ben erg blij! Bedankt!!!

Snel in huis

Het pakket werd snel geleverd. Alles in goede orde. Goede prijs kwaliteit verhouding

Ben super blij met mijn product

Het afhandelen van producten zijn ook snel en goed afgeleverd ,moest niet telang wachten, ben heel erg dankbaar voor en echt heel blij mee Ga zo door beste teams

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH