Filtre

Snelle afhandeling !

Mijn bestelling was binnen de 2 dagen geleverd!

Super snelle bezorging

's avonds bestelling doorgegeven en toch volgende dag geleverd

Very satisfied with service

I am very satisfied with service of SUPERWINKEL. I order from Belgium, delivery comes always on time and very fast! Products have good and often lower prices than in the shops. I recommend this website and I am going to be stable client.

Mijn ervaring de eerste keer super ook de klantenservice. De eerste keer bestellen en ook nog de volgende dag in huis top

Door de zaak goedverzorgd .

Door de verzorging DHL niet goed verzorgd Mijn pakket dinsdag 30Juni niet bij mijn bezorgd ik zit in een verpleeghuis de state Hillegersberg v.Beethovenlaan 60 Hillegersberg. Hebben ze mijn pakket aangegeven OP de v.Beethovensingel ikkan het niet ophalen Ben gehandicapt zit in een rolstoel Moeten maar morgen dat het bij mijn komt.

Goede prijs; snelle levering zonder verzendkosten!; kortom voor herhaling vatbaar!

Snel.

Super, snelle levering, makkelijk bestellen.

Geweldig!

Het luchtje wat nog moeilijk te verkrijgen is, was hier nog te vinden! En kreeg het binnen twee dagen binnen! Super blij mee!

Bestelling de volgende dag al geleverd, bestelde producten voordelig kunnen kopen. Elke euro is er een. Beveel Superwinkel.nl zeer zeker aan

Goed product snel geleverd

Top!! Goed product, snel geleverd

tevreden

zeer tevreden qau prijs en levering bestel zeker nog dank u wel

Uitgebreid en interessant.

Veel interessante aanbiedingen zowel wat prijs als assortitiment betreft. Is soms even zoeken maar je komt er veel interessants tegen. Snelle levering, alles keurig, netjes verpakt. Mis soms echter uitgebreide informatie over productsamenstelling.

Oke

Al besteld en alles was oke

Snelle en verzorgde levering, top

Al jaren klant en ben heel tevreden

Correct

Mijn artikel snel gevonden, goede prijs, vlotte afhandeling en snelle levering.

Snelle service maar twijfels

bij geurset, verpakking was al open.

Prima.

Correct bezorgd

Super goed!

Was de eerste keer dat ik wat bestelde en wat er beloofd werd is nagekomen! S'avonds besteld, volgende dag in huis! Netjes verpakt, dus helemaal goed!

Dit is een goede en betrouwbare webwinkel

We hebben vele malen wat besteld en goed op tijd bedankt.Voordeel winkel

niets dan goede ervaringen bij elke bestelling. Heel tevreden klant.

Ruim asortiment, eenvoudig te bestellen en betalen. Heel vlotte levering, vandaag besteld, morgen geleverd. Superwinkel houdt zich aan zijn belofte wat leveringstermijn betreft.

Ruim aanbod, makkelijk te bestellen en goede/snelle levering. Zoals het hoort..

Het is zoals de naam zegt: "super"

Had iets besteld hierover had ik nog een vraag, ben heel goed te woord gestaan door een medewerkster, complimenten ervoor voelde me zeer goed begrepen en uiteraard geholpen....

Top! Snelle sevice en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ik was verbaasd over de prijzen die bij de parfums stonden. Ik kreeg bijna het gevoel dat het niet klopte... Toch de sprong gewaagd en de volgende dag had ik het al in huis. Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen!

Zeer tevreden en supersnelle levering binnen 24 uur in huis !

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH