Filtre

Prima site.

Prima snelle service

Snel en correct

Goede site en duidelijk in wat je koopt. Snelle bezorging en in goede staat.

Makkelijke site en super snel geleverd! Netjes verpakt

Ik had snel crème nodig en dacht dat ik te laat besteld zou hebben maar de volgende dag werd het pakketje al geleverd!

goed service

Eerste keer duurde het lang

Eerste zending duurde heel lang maar de 2 de was snel goede prijs en kwaliteit

Snelle levering, goede producten voor een goede prijs!

Perfect!!

Voor de eerste keer bij Superwinkel.nl besteld. Ik had nog een vraagje nadat ik m’n bestelling had geplaatst en werd bijzonder vriendelijk te woord gestaan!! Mijn bestelling werd keurig op tijd geleverd! Hier ga ik absoluut vaker winkelen!!

Flut site

Adres mutaties komen niet door waardoor pakje op verkeerde adres afgeleverd wordt. Hoewel men terecht stelt dat ik dit had kunnen ziet is men doof voor de kritiek.

Super, geurtje was in voorraad en snelle levering! Top!!!

Super ervaring! De bestelling was op voorraad, in mijn geval geurtjes. En snelle levering! TOP!!!

Super snel geregeld.

Ik had nog nooit iets besteld van jullie . Maar de artikelen zien er goed uit en wil ook vaker bestellingen doen . Super tevreden. Ik wil graag kans maken op de € 25. Korting

Voordelig en snel

Hier een parfum gekocht voor een goede prijs en meteen de volgende dag bezorgd.

Alle afspraken worden nagekomen

Prima winkel die ik iedereen kan aanbevelen

De superwinkel Maakt zijn naam helemaal waar. Makkelijk en snel besteld, volgende dag in huis. Goede en duidelijke communicatie. Zo zou elke online winkel ervaring moeten zijn!

Prima geholpen!

Prima geholpen en meegedacht!!

Top artikel... top levering... top prijs...

Super snelle levering! HelemaalTop.

Super snelle levering. Goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Enorm snelle service

Parfum besteld, snelle levering, mails worden direct verzonden! Niks op aan te merken. Zeer goeie parfum die lang blijft hangen, ondanks het feit dat het een eau de toilette is.

Beste kwaliteit

Goeie kwaliteit en best services

Altijd super blij mee

Koop heel vaak parfum bij superwinkel omdat ze zijn veel goedkoper dan bij Douglas of bị ICP. Wordt altijd goed verpakt en krijg snel binnen. Superwinkel is nummer 1 voor mij om hier parfum te kopen.

Prima levering. Prima producten. Goede prijs. Top dus.

Zeer positieve ervaring. Ga zeker vaker bestellen.

Zeer goed!

Zeer content over de lopende acties en de snelle levering ondanks alle ellende. Top!

Superveel keuze en supersnelle levering

Dus deze webshop heet terecht 'Superwinkel'!! Voortaan koop ik hier mijn parfum :) bedankt Superwinkel.

top

prijs-kwaliteit super, snelle levering!

Lekker snel!

Bezorging was stipt, prijzen heel vriendelijk. Niets mis mee!

Top Producten

Alle producten kwamen op tijd, het werd goed ingepakt. Prijzen waren ook super voordelig Ik raad Superwinkel iedereen aan.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH