Filtre

Teleurstellend

Twee eau de parum besteld die beide heel goed ruiken maar héél kort blijven hangen. Vraag me af of het nep parfum is

Uitstekende en snelle service

We eerste keer bestellen bij superwinkel, had ik veel eerder moeten doen. Voor mijn ventje parfum van Paco rabanne bestelt en fantastisch geurtje het echte geurtje zoals in een ander winkel en veel goedkoper. Snelle service, een echte aanrader!! Hier bestel ik nog!

Snelle levering, goed verpakt zodat de kans op beschadiging heel miniem is. Ik ben een tevreden klant.

Snel

Snel en goede prijs

Beste prijzen ter wereld

Ruime keuze en snelle levering zonder kosten.

De goed koopste, is al een reden om hier je koop te doen ! En er wordt snel gereageerd De verzending is snel onderweg dus ook snel Op je post adres bedankt Superwinkel!

Doen wat ze beloven

Volgende keer weer Superstore!

Goedkoop en een snelle levering!

Met recht een superwinkel.

Super aanbod, super goedkoop en super survice.

Heel tevreden!!

echt een super winkel

ik ben erg tevreden alles op tijd en netjes geregeld voor herhaling vatbaar zeker weten

zeer goed

levering op tijd en goede verpakking

Snelle levering goede prijs

Ik vergelijk graag sites en zoek dan naar scherpe prijs. Dat lukt bij deze site heel goed!

Geweldige service al paar keer bestelling geplaatst

Top bedrijf heel snel met bestellingen kwaliteit hoog toppers echte aanrader en prijs voordeel toppers

Topwinkel

Goedkoop , snelle levering en super service Voor mij is dit de ideale winkel waar ik mijn make- up en parfum koop

Bij deze site ga ik meer bestellen

Een heel goede en snelle service

Altijd snelle levering

Altijd net iets goedkoper dan elders.. blij met de altijd snelle levering en de (klanten)service altijd nog goed geholpen.

Geweldige snelle service voor het bezorgen van mijn lievelings parfum!!

Een goede en duidelijke site om op een vlugge manier het product te bestellen en te ontvangen

Toppppp!!!

Veel keuze Goede prijzen Snelle en juiste levering Top!

goede kwaliteit en snel bezorgd

Erg goed

Erg vriendelijke site. Snelle reaktie, snelle levering die keurig was verpakt en netjes werd aangeboden door de bezorger. S’avonds besteld, volgende ochtend in huis. Geweldig.

Alles netjes verlopen

Alles is prima verlopen, snel in huis en leuke verpakking van de doos. En natuurlijk super blij met de lage prijs van de parfum :-) Nergens voordeliger gevonden dan hier bij Superwinkel. Tot de volgende bestelling !!

Perfecte site

Perfecte site, snel, goede kwaliteit en goede prijs.

Vrijdag avond bestelt en de volgende dag bezorgd.

Snel en goed.

Geen probleem met bestellen. Snel bezorgd.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH