Filtre

Scherpe prijzen gratis verzending en snelle levering. Kortom top

Super snel geleverd,en veel goedkoper

Online bestellen heeft het voordeel dat je veel goedkoper kan aankopen.en niet eens woning moet verlaten,alles wordt heel gemakkelijk thuis bezord

Overzichtelijk en snel!

Kijken, klikken, bestellen en snelle levering!

Netjes op tijd geleverd en aantrekkelijk prijs

Mooie prijs voor het product wat ik gekocht heb .

Supper

Ben via mijn zoon aan jullie winkel gekomen.bevalt goed

Mijn ervaring in 1 woord:Uitstekend.

Overzichtelijke site, ik kon onmiddellijk vinden waar ik naar op zoek was. De bestelling was makkelijk te doen en verliep vlot. De levering ging probleemloos; Ik ben hartstikke tevreden! Dus ik zeg; Graag tot ziens!

zeer goede ervaring.

Fijne winkel

Fijne winkel ,snel geleverd

Super snelle levering

Heel tevreden met superwinkel.

Alles correct verlopen!

Zoals op de site stond. Besteld en dag nadien afgeleverd. Eau de toilette is de echte. Alles intact. Zoals het hoort

Geen woorden maar daden, perfect

Er wordt snel gereageerd op mijn vraag. Snelle toezending naar het juiste adres. Goed en kwalitatief horloge. Ben er heel blij mee.

Ruim programma, leuke promoties

Makkelijk bestellen, vlotte levering, lage prijzen

Mijn bestelling werd super afgewikkeld.

Mijn bestelling werd snel en goed email begeleid afgewikkeld. Toch een opmerking: de verpakking voor een klein object kon wel wat minder (overdreven grote doos gevuld met dito luchtzakjes), niet zo milieuvriendelijk. Deze wijze van pakketverzending kom je overigens ook elders bij andere leveranciers tegen.

SUPERWINKEL

Superwinkel verzend mijn bestelde product meteen op de zelfde dag. Ik natuurlijk super blij dat dit pakket volgende dag bezorgd gaat worden. Helaas de bezorg service van DHL denkt er hier anders over want ik wacht nu al 7 dagen tot dat DHL het bij mij komt afleveren. Op 26 mei 2020 zou het bezorgd worden aan huis, het is nu 1 juni 2020 nog niks ontvangen. Inmiddels nu een nieuwe bericht ontvangen van DHL dat het 2 juni 2020 geleverd gaat worden. Ben benieuwd! Tip! Voor superwinkel: verzend uw producten a.u.b. NIET MET DHL. Dan maar met postnl met extra verzendkosten. Maar dat heb ik er wel voor over, voor een aankoop van een product van €70,-

Snelle levering voor een super concurrerende prijs

Het bestellen en levering was perfect binnen 24 uur. De shampoo geeft een prime resultaat.

Goedkoop, snelle service en geleverd wat ik heb besteld. Top!

In 1 woord top!

Geweldig, snelle levering

Duidelijke sight. Goede berichtgeving en snelle levering. Goede prijs .

Duidelijk en snelle levering

Klasse

Een hele fijne webwinkel met een ruime sortering en....ook nog leuk prijskaartje. Houden wij Hollanders van.

Super tevreden

Dik tevreden toppers

Goede website, overzichtelijk!

Al meerdere malen zonnebrand besteld omdat ik een gevoelige huid heb,ruim assortiment duidelijke website

Echt een Superwinkel!

Eau de Parfum Chloé besteld. (Deze had ik via een andere webwinkel na 4 weken nog niet ontvangen!!) Via Superwinkel de volgende dag al in huis ;) Super makkelijk bestellen, super scherpe prijzen, super snelle levering!! Daar word ik nog eens SUPER blij van! ;)

SUPER PRODUKTEN SNELLE LEVERING

ik heb na nazicht op de site , heel gemakkelijk gevonden wat ik zocht; alles is klaar en duidelijk, per merk, zodat je vlug je bestelling kan plaatsen; Verder kan je de bestelling volgen en weet je wanneer ze geleverd wordt; Dus goede service, voor herhaling vatbaar

Gewoon goed

Zeer naar tevredenheid.

Super snelle levering en een goed product

goede site met adequate informatie!!

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH