Filtre

Correcte, vlotte levering

Zie hoger

Zeer snel en efficiënt

Overzichtelijk tijdens bestellen , de dag er na de aankoop in huis. Duidelijke berichtgeving over het pakket

Supersnel in huis!

Bestellen is makkelijk en levering zoals beloofd. Positieve ervaringen met al mijn bestellingen!

Super!!! Kan niet anders zeggen!

Zowel de cadeautjes voor mijn man als voor mijn vriendin (ander adres) perfect alles geregeld! Nu ik nog met mijn favouriten! Echt super snel en netjes geregeld!!!

Snelle service!

Ik had het in de namiddag besteld en gelijk de volgende dag binnen! Top service en dat in deze tijd. Knap :)

Goede prijs , kwaliteit verhouding

goede nette levering van het bestelde artikelen....Super

prijs kwaliteit, vlot om te bestellen ,transparantie

tevreden klant!

Super tevreden

Dat is de eerste keer dat ik een bestelling heb geplaatst en dat zal niet de laatste zijn Super en snel dienst Dank u wel Nathalie Postelmans

Ik had voor de eerste keer 2 parfums van Calvin Klein merk gekocht op deze site. Het is ten eerste al super fijn dat er wat korting is. En ten tweede is de service ook heel goed! Ik had vrijdag besteld en maandag waren ze er al. De parfums zijn van goede kwaliteit, verzorgd aangekomen. Over het algemeen ben ik erg tevreden over Superwinkel.nl en ik raad het je zeker aan als je een parfum wilt kopen tegen een goed prijsje.

Supersnelle levering van topproducten aan goedkoop projsje

Ten eerste waren de producten veel goedkoper dan bij mijn normale winkel. Product ingetikt op de website en dadelijk besteld. De dag nadien had ik mijn producten al geleverd in België dan nog! Gemakkelijker en voordeliger kan volgens mij niet. Super tevreden hierover.

besteld en niet lang op bestelling hoeven wachten. goed verpakt ook..

wat ik heb besteld heb ik ook gekregen

perfect kan niet anders zeggen beloftes worden nagekomen

Voordelig en snelle levering

Vergeleken met andere leveranciers bij uitstek de voordeligste. Ruim assortiment.

Snelle levering, alles prima verpakt. Zeer tevreden

Is meer dan goed!

Wat ze aanbieden en afspreken wordt nagekomen. Voor 22.00u besteld is de volgende dag in huis. Zelfs in deze drukke Corona-periode komen ze hun afspraak na. Petje af......klasse!

De service was super snel

De service is super snel en de prijzen zijn betaalbaar.

Goed verpakt , snelle levering

Goede levering op tijd en goede kwaliteit

Duidelijke productinformatie en correcte prijzen

Ik bestel hier met plezier, al een paar keer zeer goede deals kunnen vinden en die worden telkens snel en netjes bezorgd. Een site om in het oog te houden.

Supergoed

Snelle levering en goede opvolging via e mail

Niets mis mee

Product gezocht en gevonden bij superwinkel.nl Besteld en betaald. Netjes volgende dag geleverd. Prima. Volgende keer bestel ik weer.

Top! Zeer snelle levering!

Besteld en volgende dag in huis! Super snel. Blij met product!

Ik had snel gevonden wat ik zocht, en wat ook erg prettig en belangrijk is zijn de prijzen. Voor mij nooit meer een parfumerie, maar super winkel. Top!

Overzichtelijk, correct en een vakkundige aflevering

Is zeker de moeite om deze site te bezoeken. Sterke prijsverschillen ten opzichte van België.

Makkelijk bestellen,prima prijs, snelle levering.

Ik ben zeer tevreden over "Superwinkel". De naam zegt het al en die is volkomen terecht !!!!!!!!!!!!!!! Ik zal hier zeker nogmaals bestellen.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH