Filtre

Geweldig!

Hele fijne website. Duidelijk en overzichtelijk en vooral veel aanbod met goeie prijzen! Ik ben blij dat ik bij jullie heb besteld en m’n bestelling was de volgende dag in huis. Nogmaals bedankt!

snelle levering en goedkoop

reeds meerderen keren besteld nog steeds goed ,snel en goedkoop

Echt de goedkoopste van allemaal!

Wat een uitzoek! Helemaal geweldig. Zeer snelle afhandeling en verzending.

Uitstekend!!!

Vorige week een geurtje van JOOP besteld voor mijn vader die 11 Juni 88 wordt. Een uurtje later kreeg ik al bericht dat het al verzendklaar was gemaakt en de volgende dag al ontvangen. Ook hebben jullie echt scherpe prijzen mbt de lekkere geurtjes die jullie verkopen! Heb jullie al aanbevolen bij mijn familie en vrienden! GA zo door !!! Echt SUPER !!! (winkel)

Snel en goed

Zeer snelle levering, goede informatie.

Simpel besteld, snel geleverd

Met een makkelijke zoektocht gevonden wat ik wil wilde. Prijzen zijn zeer netjes en duidelijk aangegeven.

Geweldig!

Netjes verpakt, superlevering voor een top-prijs! Ik kom zeker vaker terug bij jullie!

Overzichtelijke website

Snel kunnen vinden wat ik zocht, besteld en snel geleverd. Volgende keer ga ik zeker weer hier bestellen, top !!

Snelle levering goeie product

goed assortiment

Super uitgebreid assortiment met hele fijne prijzen. snelle levering!

Grote keus gemakkelijk bestellen en supersnelle levering.

Mijn ervaring met superwinkel is heel goed, korte levertijd, netjes verpakt gewoon prima. Enige opmerking zou er niet een proefmonstertje van parfum bij kunnen?

Zeer tevreden!

Bestelling was snel geleverd. Het was een goede prijs voor mijn favoriete luchtje.

Goede prijs en goede kwaliteit

Duidelijke website, je kan zo vinden wat je zoekt. Daarnaast bieden ze allerlei soorten verpakkingen en formaten aan, meer dan de gemiddelde parfumerie. En dan de prijs nog, helemaal top!

Super!!

Product snel geleverd en voordelig geprijst.

Super snel geleverd en goed verpakt

Super snel geleverd en goed verpakt ik raad het zeker nog meer mensen aan om aan jullie te bestellen

Ik vind super winkel echt een super winkel... haha! Snel besteld en snel geleverd en een goede prijs!!!

Zeer snel geleverd en goede prijs

goede prijs en site overzichtelijk

makkelijk en snel

goed assortiment! goede prijzen en super snelle levering! voor herhaling vatbaar!

Heel tevreden. Snelle levering. Duidelijke site. Ga zo door!

Snelle levering. Duidelijke site. Ga zo door! Ga zeker vaker bestellen.

Snel en goed

Snelle levering, goeie prijs!

Super snelle levering . Helemaal top

Super snelle levering

Top supper

S avonds besteld de dag nadien in huis super netjes ingepakt ik ga hier zeker nog bestellen een echte aanrader

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH