Filtre

Snel bezorgd

Super winkel met scherpe prijzen

Ongeëvenaard!

Artikel aan een superprijs supersnel geleverd.

Heerlijke geur

Man en Vader er blij mee gemaakt.

Bestelling, betaling,levering. Alles was in een zucht gebeurd. Zonder vertraging of problemen. Perfect!!

Snelle, goede levering met super prijzen!

Goede site en zodra ik het besteld had was het razendsnel in huis. De prijzen zijn echt geweldig. Hele goede ervaring gehad voor mijn eerste bestelling bij superwinkel.nl.

Heel tevreden, snelle levering, goede prijs

Ik had m’n bestelling supersnel in huis. Prijs was goed, en ben heel blij met m’n heerlijke fles parfum!

snelle levering zoals beloofd / competitive

zie boven

alles good correct verlopen, TOP

Makkelijk bestellen, vlotte afhandeling, super van prijs en bij contact met klantenservice altijd erg behulpzaam en vriendelijk!

De meest snelle online-aankoopervaring qua levertijd!

Ongelooflijk hoe snel jullie leveren: 's avonds besteld rond een uur of 21 uur en de volgende dag, in de voormiddag, werden mijn bestelde artikels reeds geleverd. Mij zie je alvast nogmaals bestellen bij jullie! Top service, bedankt!

Goede service en snelle levering. Ik ben een tevreden klant en zal zeker hier bestellingen plaatsen.

Enorm vlug geleverd en aan een zeer scherpe prijs.Ik zal er zeker nog kopen.

Prima, positieve ervaring

Duidelijke site; goede prijs/kwaliteitsverhouding en vlotte levering

18:00 uur besteld volgende dag om 15:00 uur ontvangen !!!!!! Top service Dankuwel

I love superwinkel

Super winkel Super voordelig Super snel levering Super Super Super Super

Snel

Het is snel aangekomen maar moest normaal gezien al de vorige dag komen

super snelle levering

super snelle levering en ook nog een veel goedkoper dan in de winkel

Slechte ervaring

Bestelling van een parfum gedaan. Geen track en tracé. Na een week nog niks ontvangen Gebeld, een bijdehandje die zegt; u moet gewoon wachten.

Super snel

Ontzettend snel in huis na mijn bestelling heel fijn.

Super snelle bezorging

Ben echt verbaasd dat je ook wat goedkoper als in de winkel toch je producten super snel bezorgd krijgt. Zeker een aanrader zeg ik ook ikben al jaren een vaste klant. Top

Super snel, super producten voor een super prijs.

Prima.

goedkoop en snel geleverd bedankt

Goede en snelle levering

Bij jullie vonden wij wat we nodig hadden aan een degelijke prijs en veel keuze in het gezochte productgamma

keurig

Gewoon keurig op tijd geleverd zoals ze beloven

Zoals afgesproken

Snelle afhandeling en zoals afgesproken een snelle bezorging

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH