Filtre

Super handig, makkelijk en voordelig

Super goede en snelle service, de dag besteld. De volgende dag al in huis.

GEWELDIG

Besteld met ik fikse korting en alles geleverd zoals aangegeven. Mijn complimenten.

Prima bedrijf.

Komen hun afspraken strikt na.

Levering snel, luchtje is helaas nep, Molecule 01

Levering snel, goed verpakt, communicatie correct. Zowel verpakking als fles zien er echt uit.. echter parfum is geurloos..heb het origineel nog staan..lijkt er niet op. Superwinkel is ook goedkoper..echter voor eur 69 nog te duur voor een geurloos nepluchtje

Vlot, correct en voordelig!

niet volgens afspraak geleverd

ik weet zeker dat er met het tijdstip van bestellen is gesjoemeld waardoor de levering i.v.m. koningsdag 2dagen te laat aankwam

Helaas nog niets ontvangen

Zal wel corona zíjn 🤔

Excellent service

This is a second time I order from superwinkel.nl and always have the best service and product also the price are good.

Mooie prijzen en snelle leveringen

Goed en betrouwbaar bedrijf. Ik koop hier vooral parfums. Deze zijn heel goed geprijsd in vergelijking met de concurrentie. Nadeel hiervan is dat je de geur niet kan testen. Je moet zeker zijn van je bestelling. Altijd volgende dag ontvangen! Kan hier niets negatiefs over zeggen! Heel tevreden dat ik Superwinkel heb ontdekt! Prijzen zijn altijd top in vergelijking met de andere aanbieders ici Parijs xl, inno, douglas, enzovoort!

Kan niet beter

Gemengde gevoelens

Quorum eau de toilette besteld, ik kan mij vergissen maar de flacon lijkt serieus overtijd te zijn, de geur is echt niet wat het moet zijn... anderzijds is een ander geurtje dat ik besteld had wel ok!

Hele vlugge levering

Hele vlugge levering

Nep geurtjes

Heb een flesje Hugo Bosch 200ml gekocht Maar het geurtje is met 5 minuten verdwenen

Slecht

Ik had op maandag pakje besteld en pas op vrijdag had ik het pakje pas

Goede webshop

Artikel besteld en snelle levering ook in de caronatijd.

Snel, voordelig en...............keurig.

Heeeeeel prettig.

Zeer snel, makkelijk en betaalbaar

Ik bestelde Olaplex via superwinkel. Het werd (ondanks de coronacrisis) de volgende dag bezorgd en was een stuk goedkoper dan bij de kapper. Heel blij mee!

bestellen ging erg makkelijk en de levering was snel.

De 2 producten die ik besteld heb waren makkelijk te vinden. Ik kreeg ook precies wat ik besteld heb in een passend klein doosje. Bezorgkosten van 3,95 vind ik ook heel redelijk. Bezorgd op het afgesproken tijdstip. Ik ken de bestelde producten al dus die kwaliteit is uiteraard ook goed. Kortom, prima bedrijf Heel tevreden.

Ze blijven je op de hoogte houden als je bestelling later is. En toch nog super snel geleverd

Alles is prima verlopen.

Ik heb iets anders gekregen dan ik wilde kopen. Dit is verder geen ramp, maar niet helemaal wat ik wilde. Doordat sommige dingen niet duidelijk omschreven zijn, ben ik de fout ingegaan. Verder helemaal tevreden.

slecht

DHL heeft nog steeds niets geleverd.

Een geweldige super winkel

Een geweldige super winkel waar je van als kunt bestellen en goede service en snelle levering.

Top geregeld !

Makkelijk te bestellen en prima afgehandeld

goede service en prijs

zie boven

Super snel geleverd!

Had het pakketje snel binnen, geur ruikt heerlijk. Super blij mee!

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH