Filtre

Super winkel

Correct, supper snel en duidelijke info

Heel vlug antwoord en een duidelijke uitleg. Pusht zeker niet om te kopen maar geeft de raad om te overleggen met personen die de medische toestand kennen kunnen begeleiden Levering binnen de 24u in België!

Ik had het vrijdagavond besteld en het kwam zaterdag ochtend/ middag al binnen!!!! Echt top

Super snelle levering

Netjes verzorgd en snel geleverd

Super snel en goede levering

Via besteding VVV kadobon iets naar keuze uit kunnen zoeken en snel geleverd gekregen. Top!

Super & Chill

Carolina Herrera ...Good Girl stond op mijn verlanglijst ...ineens een super aanbieding ....sindsdien verkocht ♡

Topervaring

Mijn echt allereerste online aankoop , ben echt supertevreden met de prijs , Met het leveren... de deur staat open naar meer . Ik hou natuurlijk wel van het ruiken van een parfum, kan geen nieuwe kopen online zonder hem eerst ergens geroken te hebben .

Toppie!

Makkelijk te bestellen en supersnelle levering maar wat verwacht je anders van een Superwinkel! 😜

prijs en leveringstermijn perfect.

aangenaam verrast.

Betrouwbaar en goed

Geurtje besteld. Was erg makkelijk en werd super snel geleverd. Echt service die je vroeger nog tegen kwam toen klant nog koning was...mijn complimenten en ga zo door

Snelle levering!

Goed verpakt, en snel ontvangen!

snelle accurate levering, redelijke prijzen

goede duidelijke site, gemakkelijke betaling, direct antwoord over de levering, direct factuur, tracking als het artikel onderweg is met info over de verschillende stappen. Niets negatiefs over te vertellen, dus zeer tevreden

Super tevreden !!

Goede geuren tegen hele scherpe prijzen ! Supersnelle levering !

Correcte levering

Correcte levering

Voordelige shop met snelle levertijden!!

Uitstekende 1e ervaring met de Superwinkel, stuk goedkoper dan de gebruikelijke internetsites. Levertijd was ook prima en zoals afgesproken.

Snelle en nette levering!

Ondanks de drukke tijd van online verkopen is het product goed en netjes verpakt geleverd. Ook netjes via de aangegeven levertijd!

Heel goede service en goedkoop!

Snelle levering, fijne producten!

Een tijd geleden al een keer wat parfums besteld. Ik was toe aan nieuwe en wederom weer heel goede service!

Mijn bestelling werd snel geleverd en in goede staat, vanwege een goede, duidelijke doos. Ik kom graag terug in de Superwinkel.

Superwinkel

Netjes op tijd en goed

super

snelle levering.

Zeer snelle levering, goed verpakt, met andere woorden totaal geen klachten

Supervlugge levering !

Besteld voor 17 u en de volgende dag al geleverd. Supersnel !

Terug koppeling en levering snel

Fijne wikel, veel producten, leuke prijs en snelle levering

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH