Filtre

Bestellen en morgen hebben!!!👍👍👍

Is goed gegaan!

Is goed gegaan!

Heel voordelig en snelle levering.

Mijn favoriete parfum van Calvin Klein al vaker via Superwinkel.nl besteld met een hoge korting, meer dan 50% eraf. Dat samen met een snelle bezorging (de volgende dag), maakt mij super tevreden!

Goed product en supersnelle levering

Goed product en supersnelle levering. Helemaal top!

Snel, goede prijs, makkelijke naam om te onthouden

Ik merkte dat ik jullie steeds als goedkoopste uit de bus komen inclusief verzending kosten.

Gewoon Super !

De keuze is reuze , makkelijk bestellen & snel geleverd ... Super !

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling met een goede prijs

Ik kende deze webshop niet maar deze is mij prima bevallen en kan ik iedereen aanraden.

Geweldig !

De prijs was super scherp en de levering helemaal top , zo snel .

Zo simpel hoort het te gaan bij een online deal👌

Het was binnen anderhalve minuut, het zoeken en het afhandelen, toen ik klaar was met afrekenen. En de bezorging was binnen 48 uur. En dat in deze crisistijd. Petje af. Hier ben ik super tevreden over. En je kunt er van op aan dat ik hier in het vervolg mijn toiletartikelen bestel 😘🙏

Inderdaad superwinkel

Snelle levering ; goede service

Super snelle service

Voor 22 uur besteld, volgende dag in huis. Snelle service, goed product, super toffe aanbiedingen. Waar voor je geld. Zeer tevreden.

Verrassend,vriendelijk en perfecte communicatie

Bestelling geplaatst,direct mail bericht ontvangen .Vlotte en correcte aflevering.Jullie verdienen een grote pluim voor de klant vriendelijke benadering en afhandeling TOP

Perfecte service

We zouden iedereen aanraden om met Superwinkel te werken. Perfecte service, goede prijzen en respecteren van beloftes. Kortom Super Ok !

Gemakkelijk besteld, snel geleverd. Probleemloos. Precies wat ik wou

Snelle levering en mooi ingepakt

Gewoon goed

Goede duidelijke site. Snelle service met goede communicatie.

Alles perfect in orde!

Alles op tijd geleverd aan een super prijs!

Bestellen, betalen en heel snel geleverd krijgen!

Snelle levering!

Super snel en netjes geleverd.

De prijs van de parfum was super... De nonna van mijn dochter was heel blij.

DHL ophaal punt shoeby vind ik goed bereikbaar, klantvriendelijk en snel service

Hele grote keuze in vele bekende merken

Super winkel doet wat het belooft uitstekende service

Grote keus en kwaliteit

Er was een grote keus in de dingen die ik nodig had De dingen voldeden allemaal aan mijn verwachtingen

Mijn favoriete parfum zo snel geleverd.....super!

Ik was al tijden op zoek naar een klassiek parfum dat niet meer in winkels verkrijgbaar is. Gebruikte het vroeger, maar was de geur nooit vergeten. Na zoeken weer gevonden bij Superwinkel en daar konden ze het ook in 1 dag leveren. Besteld en inderdaad in 1 dag binnen. Ik ben superblij, want het ruikt nog net zo lekker als ik me herinnerde.

Goede prijs snelle levering

Snelle levering en een strakke prijs.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH

Kiyoh Anmeldelser

‱ Alle kan skrive en anmeldelse, dog skal alle anmeldelser overholde vores vilkĂ„r for brug og privatlivspolitikken
‱ Vi udfĂžrer automatiske og manuelle kontroller for at forhindre falske anmeldelser sĂ„ meget som muligt ‱ Anmeldelser skrevet pĂ„ eget initiativ vises straks online og verificeret inden for 72 timer