Filtre

Dik tevreden

Ik ben zo dik tevreden met jullie en t scheelt ook nog eens veel geld Als ik een cadeaubon win Dan weet ik alweer wat ik ga bestellen Gucci rush☘

Perfect afwikkeling en snelle verzending

Ik bestel met enige regelmaat bij Superwinkel. De bestellingen worden snel en correct verwerk en vervolgens snel geleverd.

Snelle levering, netjes verpakt! Een woord super!

Heel snel geleverd.Top

Heel goed verpakt en snel geleverd !!

TOP!

Product: goed Levering: goed Levertijd: goed Superwinkel online: goed

Betoverend

Mijn parfum al meer dan 20 jaar. Tijdloos! Snelle, onberispelijke levering! Dankjewel

Geweldig!

Mooi product, nette prijs en snel geleverd 👍🏻

Supersite voor mooie producten tegen een fijne prijs!

Zeer snel en correct geleverd, goede prijs

Ik heb parfum d ete besteld aan een scherpe prijs. Dit pakket werd zeer snel geleverd ook tijdens corona periode.

Goede service,

Goede service, vlotte bestelling.. kortom zeer goed!

Goeie en snelle service

Goeie en snelle service

Echte aanrader

Duidelijke website, ongelofelijke service! De levertermijn was op zich goed en het product was nog 2 dagen te vroeg 👍

Zeer tevreden en snel bezorgd, ooknog voordelig.

Topservice

Snelle levering en super webshop veel keuze met veel alternatieven. Een aanrader voor iedereen!

Uitstekende kwaliteit!

Ik ben zeer tevreden over mijn producten. De vogelde dag had ik mijn producten al in huis. Prima service !

Recommend.

The price of the item was very good in comparison to other on-line stores. Delivery was quick. I recommend Superwinkel.nl

Perfecte Webwinkel van A tot Z.

Snelle en correcte levering. Mooie en goed geprijsde merkartikelen, die goedkoper zijn dan in de winkel. Overzichtelijke webwinkel.

Achat facile et livraison rapide

je suis contente de la livraison qui est super rapide et la facilité d'achat. je suis satisfaite, j'en ai parlé aux collègues qui vont vote tester le site

Prima service en snelle levering

Zie boven, blij en zeer tevreden, ik kom terug

TOP !!!!!!

Hele fijne site Overzichtelijk! Superaanbiedingen! Snelle levering!

Binnen twee dagen in huis en keurig verpakt.

Ruime keuze

Zo’n vlugge en correcte levering en zeker in deze coronatijd vond ik super hartelijk dank

Product en tijdstip levering knap.Beter dan de Belgische winkels qua levertijd 👍

Ik ben zeer tevreden met t snelle afhandeling en bezorgen. Duidelijk foto’s beschrijving goed. Mooie kortingen. Echt ideaal. Heb mijn vrouw heel blij gemaakt met haar cadeau parfum. Mooi ingepakt. Was super ben zeer tevreden met jullie

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH