Filtre

Redelijk

Bestelde lolita lempicka, helaas niet de dezelfde geur als de lolita die ik altijd in het kruidvat of ici paris kocht. Maar doordat hij daar niet meer verkrijgbaar is online besteld maar blijkt niet de originele geur of hij is dusdanig van samenstelling veranderd.

Super service

Dit was de eerste keer en boven mijn verwachtingen super snel en mooie producten

zeer tevreden

Snelle levering, juiste product en een zeer goede prijs dus prima.

leuke webshop om te shoppen.

Ik vond het fijn te zien dat de shampoo en conditioner die ik graag gebruik bij jullie een leuke prijs heeft. op andere sites stukken duurder. Bestellen ging snel en makkelijk.

Super bij met de snelle service

Bestellen is eenvoudig, bezorging is super snel en de manier van verpakken is ook top!

leuke keuzes en snel geleverd aan een lage prijs.

fijne site en goede service

Zeer snelle levering!

Zeer betaalbare geurtjes en supersnelle levering. Zal zeker vaker iets bestellen.

Top en snelle service

Blij met Superwinkel. Deze ervaring wordt herhaald!

👍🏻👍🏻

Echt sneller zending

Goedkoop, heldere website én snelle levering

Zie bovenstaand, ik kan superwinkel zeker aanbevelen en mijn eerste keus voor een volgende bestelling.

Goed! Snel! Ruim assortiment! En mijn geur Happy Heart van Clinique nog steeds in het assortiment. Blij met jullie🙂🙋‍♀️

Snelle en goede service

Zeer tevreden!

Top shoppen in de superwinkel

Gerinkel in de superwinkel, prachtige aanbiedingen, voor man of vrouw, dus wacht niet te lang kijk maar gauw . MVg Carla Suurland

Prijs en kwaliteit

Snelle levering van de bestelde producten!!

Niets te klagen!

Alles ging heel makkelijk - snel en overzichtelijk om te bestellen en ook tijdens deze gekke tijd was het verjaardags kado perfect op tijd. Dankjewel

Voordelig en snel!

Op tip van mijn vriendin voor het eerst besteld op superwinkel.nl. Ik kan alleen maar zeggen, tot snel! Voordeligste online, zeer ruim assortiment en snel geleverd!

goede service snelle levering

Neppe parfum

De geuren zijn 100% nep 3 flesjes besteld én vergeleken met die in de winkel Deze zijn nep en binnen paar min gaat de geur weg

Mon parfum dkny

J’ai reçu mon parfum très rapidement et je suis super contente

Hélemaal TOP

Zeer snel geleverd. Zelfs nu wanneer de meeste pakjes op zich laten wachten. Als precies zoals het hoort. Zeker en vast de originele producten en dit tegen de beste prijs.

Zeer professioneel en efficiënt

Mijn bestelling was snel afgehandeld.

Product was snel geleverd.

Mijn bestelling was vrij snel aangemeld mij DHL. maar helaas bleek het pakketje beschadigt en kon DHL het product niet bij mij thuis leveren. De bezorger wilde waarschijnlijk niet de discussie aan over de ingedeukte en beschadigde verpakking daarom heeft hij niet de moeite genomen om aan te kloppen. De inhoud was uiteraard ongeschonden. ;-) 48 uur later kon ik het pakketje ophalen bij een DHL afhaalpunt. dit afhaalpunt is een particulier adres. ik vind het vervelend als mijn pakjes bij de buren worden bezorgd, ik vind dit dus ook niet fijn. wetende dat jullie via de DHL verzenden zal me er van weerhouden weer iets bij jullie te bestellen.

Supwr goede service

Super goede service

Een voortreffelijke webwinkel die elke verwachting en zintuig prikkelt tot in het kleinste detail.

De eerste maar zeker niet de laatste keer dat ik deze webwinkel ga gebruiken. Ik werd direct zonder enige seconde te moeten wachten bediend op mijn vragen. Het aanbod is ook mega groot.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH