Filtre

Goede service en producten voor een lage prijs

Ik heb al vaker parfum besteld bij Superwinkel en ik ben elke keer weer even tevreden. De levering is altijd op tijd en de producten zijn laag geprijsd. Ik zou het iedereen aanraden.

Dag-aanbieding moet 24uur geldig zijn

Beste medewerk(st)ers, Op 12-03-20 heb ik de bestelling willen doen van de dagaanbieding 'Bylgary wood intens 100ml' voor de prijs van €59,99. Hiervan krijg ik van jullie de reguliere mail. Tot mijn verbazing merk ik, dat ik bij het bestellen (rond 17.30uur) de prijs ineens verhoogd is naar €66,79! Ik heb gebeld en als antwoord gekregen, dat als de voorraad van €59.99 is uitverkocht, en het product nog ruim op voorraad is tegen een andere inkoopprijs van jullie kant, deze prijs ineens gewijzigd kan worden. Ondanks de melding onder aan het product 'zolang de voorraad strekt enz.....' is dit een zeer vreemde werkwijze. Waarom heet het dan een 'dagaanbieding'? Een dag heeft toch 24uur?? Daarbij is er gewoon voorraad, dus volgens mij is dit jullie risico dat jullie inkoopprijs van de 'vervolgzending' duurder is ingekocht. Conclusie; de zgn. dagaanbieding moet voor 24uur geldig zijn. Graag zie ik een reactie tegemoet. mvg Frank Hillen

Vandaag besteld morgen in huis,top.

Prima service en levering

Prima service en snelle levering

Duidelijke website, goedkope prijzen. En snelle levering. Een echte aanrader. Ik bestel voortaan mijn luchtjes bij Superwinkel.

Super snel en netjes geleverd

Snel en efficient!

Snel en efficient!

Superwinkel zeggen wat zij doen en doen wat zij zeggen!!!

Voor de eerste keer iets besteld bij Superwinkel op aanraden van een reeds trouwe klant. Snelle levering en precies wat besteld was. Eigenlijk dus een "Superwinkel" en er een nieuwe klant bij!!

snelle levering en het is echt

Gewoon toppie

Prijs is echt dik in orde,ook de levering de dag erna al thuis. Heerlijke geuren die speciaal zijn,even iets anders dan normaal!

Goede ervaring

Snelle service goede levering en lekker goedkoop

Lage prijs, gebruikersvriendelijk App

Snel, goed,

Supersnel & superprijzen,superssrvice

Supersnelle levering en aanzienlijk lagere prijzen dan in de winkel. Bestel zeker vaker. Top 👌

Betrouwbare website en stipte levering.

Ik bestel sinds vorig jaar alleen nog bij Superwinkel omdat de prijzen buiten concurrentie zijn en de bestellingen stipt geleverd worden. Zeer tevreden.

snel, goede kwaliteit en goedkoop

Armani besteld, giftset, veel goedkoper dan bekende parfumerieën en snel geleverd

Snelle service, duidelijk voortgangstraject

👍🏻

keigoed

no nonsens, gewoon bestellen wat je wil voor een messcherpe prijs

Zeer snel geleverd.

Duidelijke website en snelle levering

Website is overzichtelijk en levering was snel.

Ik raad superwinkel zeker aan

Super winkel en super levering

Ik heb alleen besteld zonder account aan te maken maar het lukt mij nu niet meer om alsnog een account aan te maken. Er staat dat mijn e-mail adres al gebruikt wordt, maar wanneer ik wachtwoord op vraag staat er dat ik geen account heb. Helaas. Verder alles helemaal super !!!

Super snelle levering.

Pakketje ,voor een lagere prijs, de volgende dag in huis

Snelle en nette levering.

Snelle en nette levering. Top

Snel ontvangen

Mijn oude eau de toilet gevonden bij deze winkel

Uitstekende en snelle afhandeling

Het bestelproces was eenvoudig, afhandeling snel en efficient

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH