Filtre

Alles perfect prijzen en levering

Perfect prijzen en levering

Punctueel

Geweldige sevice!

Betrouwbaar & Goedkoop

De producten die ik online zocht, kon je op verschillende webshops kopen. Op superwinkel.nl waren ze het goedkoopst. De site werkt goed op mijn smartphone. Het schakelt probleemloos naar mijn betaal app. Bovendien was de levering op de dag dat ze hadden voorspeld. Verder is het pakje professioneel ingepakt. Hiermee bedoel ik, zichtbare logo op de doos en opgevuld met luchtzakjes zodat de producten niet kapotgaan. Alles ging zoals verwacht. Perfect!

Uitstekend!

Prima shop. Zeer scherpe prijzen en supersnelle levering!! Overzichtelijke website en zeer ruime aanbod. Een echte aanrader!

Beste service

Goede prijs en snelle levering

ik wordt goede klant van jullie

Ok prima een goede service en ga nog meer bestellen

Uitmuntend

Eenvoudig te bestellen , scherpe prijs , snel en accuraat bezorgd ! Jullie komen na wat je aan je klanten beloofd

SUPER klantvriendelijk om te bestellen bij SUPERWINKEL

Voor de 1e keer een bestelling gedaan bij Superwinkel. Mijn ervaring: 1. Een duidelijke website 2. Groot aanbod 3. Gemakkelijke betaalmethodes 4. Goede communicatie na bestelling via de mail 5. Snelle levering 6. Prima verpakking

Snel en goedkoop

Parfum Valentino besteld, goedkoopste op het net. 8 euro goedkoper dan ICI paris xl, ondanks bon van 21%. Levering na enkele dagen in postpunt.

Voldoet aan wat ze zeggen over hun levering en producten.

Voor besteld, vlot geleverd en correcte producten en geuren. Deze geuren zijn gemakkelijk te vinden op de site. Geen verrassingen bij levering. Top!

gemakkelijk bestellen goed produkt en snelle levering. TOP

gemakkelijk bestellen goed produkt en snelle levering. TOP

Super leuk!!

Snel levering, goed kwaliteit van producten. Goed prijs

Snelle levering en op dat moment de beste prijs!

Parfum de volgende dag in huis en goed verpakt. Nogmaals dank.

Goede prijs en snelle levering 👍

Xxx Zie hierboven

zeer correct en stipt

gemakkelijk, snel en correct

Snel geleverd. Prijs goedkopere dan bij een ander.

Spotprijsjes en een uitstekende service. Hier bestellen we zeker nog eens

Snelle en goede service

Duidelijke website. Nette prijzen, snelle service.

De beste en de goedkoopste!

Nieuw luchtje ontdekt via collage en wilde hem ook. Bij superwinkel heb ik 100 ml voor prijs X. Bij de stenen parfumerie winkel koop ik voor die prijs slechts 30 ml. Ongelooflijk die prijs verschillen. We gaan weer door sparen voor nieuwe luchtjes. Heb ze al op 't verlanglijstje staan.

Was een eerste ervaring.! Vlot besteld en geleverd Voor herhaling vatbaar

Keurig verpakt. Snelle levering en het originele geurtje! Ga zo door.

Goede prijs kwaliteit verhouding. Ik vergelijk altijd alles wat ik bestel met andere sites. Superwinkel komt er goed uit!

Goede prijs en zeer snelle levering.

Goede prijs en zeer snelle levering.

Positief

Positief

Uitstekende winkel

Parfum snel geleverd, goedkoop en makkelijk te bestellen

Er is niets dat ik zou kunnen verbeteren

Goede kortingen en up-to-date prijzen. Snelle service, zoals beloofd! Ook handig met de track&trace code die je snel via mail ontvangt.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH

Kiyoh Anmeldelser

‱ Alle kan skrive en anmeldelse, dog skal alle anmeldelser overholde vores vilkĂ„r for brug og privatlivspolitikken
‱ Vi udfĂžrer automatiske og manuelle kontroller for at forhindre falske anmeldelser sĂ„ meget som muligt ‱ Anmeldelser skrevet pĂ„ eget initiativ vises straks online og verificeret inden for 72 timer