Filtre

Snelle afhandeling. Goede verpakking. Uitstekende communicatie.

Snel betrouwbaar en voordelig

Alle geuren die je maar wilt hebben ze voor een gunstige prijs. Ook echt de volgende dag in huis goed verpakt.

vlotte levering

Bestelling de volgende dag geleverd! Top!

Snelle levering en een super prijs.

Parfum besteld. Snel geleverd en de prijs is top.

Fijne aanbieding

Ruime keuze in het assortiment en een snelle levering. Dit is nu de tweede keer dat ik bestel via superwinkel ,zeker niet de laatste.

Ok

Kan iets sneller maar verder helemaal ok

Duidelijke website makkelijk produkt te bestellen afhandeling goed snel in huis. Kortom alles zoals het moet zijn.

Snel geleverd en goedkoop.

Word binnen een dag geleverd. En is goedkoop.

Supersnelle levering

Prima prijs!

Supersnel geleverd

Ik bestel sowieso vaker bij Superwinkel,ben super tevreden!

Goed site, duidelijk en snelle levering!

Jaguar

Uitstekende service en goede pri

Snel en correct!

Het bestellen was eenvoudig. De volgende dag was de bestelling binnen. Perfect!

Snelle levering en goede producten!

Bestellen ging gemakkelijk en de bestelling lag de volgende werkdag op de mat. Erg blij mee!

snelle levering, prima prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering, prima prijs/kwaliteitverhouding. Goede info omtrent de uiteindelijke levering. Zal direct weer hier bestellen.

Slecht

Decleor Creme Legere Neroli Bigarade besteld bij Superwinkel. Na ontvangst blijkt er een andere creme in het pakket te zitten: Decleor Hydra Floral Everfresh en dit is naast het foute product ook nog eens de 'oude' lijn van Decleor. Ook de DHL afleverlocatie klopte niet. Op de pakbon staat het juiste adres, maar ik moet het pakketje aan de andere kant van de stad ophalen. Dus eerst stad rondrijden om pakketje te vinden en dan ook nog eens de verkeerde creme! Oplossing Superwinkel: stuur u een retour etiket om het product terug te sturen (dus weer pakketje maken en naar de DHL winkel om weer af te leveren) en geld terug, maar we weten niet of het product wat op onze website staat wel leverbaar is. Mijn advies: haal dit product van jullie website af want je levert niet wat iemand besteld en probeert het op te lossen met een ander product zonder daarvan de klant in te lichten! Zo kom je zeker van je oude voorraad af!

Geweldige shop

Mooie producten,goed aanbod. En goede afwikkeling van aankopen.

Top prijzen en levering

Goeie prijzen en snelle levering, hopelijk nog groter aanbod in de toekomst.

Maakt idd waar wat ze zeggen, vele malen goedkoper in winkel en de “orginele” luchtjes ipv nepgeuren. Heel erg tevreden. Keep up the good work😜

Fantastische levering!

Super snelle levering, keurige prijs. Niets anders dan fantastisch

In één woord “geweldig”!

Gebruiksvriendelijk, prima communicatie en vlotte levering

Super snel

Snelle levering. Savonds besteld en dag daarna al geleverd!

snel en op de aangegeven tijd

duidelijke site, bestellen is makkelijk

Super tevreden!

Jullie website is duidelijk! Jullie prijzen zijn super voordelig en de service is Top!!!

Super snelle en goede service.. De parfum die ik bestel is een stuk goedkoper dan overige internet sites.. al met al zeer tevreden!

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH