Filtre

Snelle service, uitstekende producten.

Alles wat beloofd wordt is waar gemaakt

Lekker geurtje en snelle levering

Snelle levering en goede prijs.

Had mijn parfum de volgende dag al in huis. En veel goedkoper dan in de winkel.

Scherpe prijs, snel geleverd

Via Google kwam superwinkel.nl als voordeligst uit de bus. Volgende dag in huis!

Vlugge levering top 👍

Soms denkt men waarom zou in online een aankoop doen terwijl er in mijn stad zoveel winkels zijn toch de moeite om eens te googelen maar verschillende winkels en kom tot mijn conclusie wat was het bij jullie zoveel goedkoper v hetzelfde product dan is mijn keuze vlug gemaakt

Duidelijke website

Snelle levering. De goedkoopste van ze allemaal. Fijne track and trace en product zoals omschreven.

Alles is heel snel gegaan. De volgende dag was het binnen.

Goede kwaliteit aansteker.

TOP!!!

snelle levering, goede prijs, een monstertje of proefverpakking erbij zou nog mooier zijn geweest

Goede producten voor goede prijs

Cartier eau de toilet besteld. Stuk voordeliger en goed en snel verzonden.

Super snelle levering goedkope parfum dik tevreden!!

Snel

Parfum besteld. Stukken goedkoper en ook nog een snelle levering. Top!

zeer goed bevonden

snelle levering,goede prijsverhouding.ben dik tevreden.groetjes-Huup.

Zilver shampoo gekocht die moeilijk te verkrijgen was (werkt trouwens super), via deze site ook erg voordelig! En zoals beloofd de volgende dag in huis!

betaalproces is klote

Vind dat jullie geweldige producten hebben, en ondanks dat jullie tal van betaalmogelijkheden hebben, kom ik daar altijd weer moeilijk doorheen. Maar verder geen klachten!

Goede prijs, goede kwaliteit

Stuk goedkoper als in de winkel, snelle levering en goede betaalopties. Zeker niet mijn laatste bestelling bij superwinkel

Top winkel

Ik heb Rouge van Narciso Rodrigues gekocht in een mooie geschenk verpakking. Het was netjes verpakt en kwam goed bij me aan. Ik ben er erg blij mee.

Prijs kwaliteit Geweldig

Prima zoals afgesproken

Prima zoals afgesproken!

1e bestelling

Overzichtelijke website, groot aanbod en snelle levering. Top ! Beveel ik jullie aan ? Jazeker !

Correct. Niets op aan te merken.

Perfect!

Zoals altijd, Netjes, en overzichtelijk aangegeven de dag en tijd van afleveren.

Goede service,scherpe prijzen,wij zijn erg tevreden.

PERFECT!

Zalige parfums en geweldige service qua bestelling en snelle leverig!

Zeer goeden flexibel

Snelle levering was prima

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH

Kiyoh Anmeldelser

‱ Alle kan skrive en anmeldelse, dog skal alle anmeldelser overholde vores vilkĂ„r for brug og privatlivspolitikken
‱ Vi udfĂžrer automatiske og manuelle kontroller for at forhindre falske anmeldelser sĂ„ meget som muligt ‱ Anmeldelser skrevet pĂ„ eget initiativ vises straks online og verificeret inden for 72 timer