Filtre

Ontzettend fijne winkel en snelle service

Had hem gelijk de volgende dag in huis, snelle bezorging, mooi ingepakt met bescherming dat het parfum niet stuk kan gaan, heerlijk luchtje en dat voor een lage prijs.. helemaal super!

Goed én snel

Producten makkelijk te vinden, snel afgerekend en volgens afspraak de volgende dag al bezorgd, perfect.

Precies wat je verwacht.

Ik heb het pas half 10 besteld het is de volgende dag aangekomen supersnelle verzending ben super blij!

Super snel! Top!

Super snel! Top!

Super snelle service!

Mijn favoriete parfum de volgende dag al in huis en dat ook nog eens aan een voordeeltarief!

Super!!

Makkelijk te bestellen en super snel en netjes geleverd.

Snel, goede prijs en originele producten

Recent, na lange tijd, weer eens een bestelling gedaan. Opnieuw tevreden over snelheid en kwaliteit.

Makkelijk en snel

Product gezocht en snel gevonden voor een goede prijs.

Geweldig!

Was getipt door een vriendin en zeer tevreden over alle facetten van de bestelling!

Gemakkelijk te bestellen, uitstekende informatie over de levering die zeer snel gebeurde. Zeer tevreden

Snelle levering en fijn

Na 1 werkdag binnen. Werkt ook goed, fijn

Vlot en goed

Al vaker parfum besteld. Altijd keurig de dag erna geleverd.

Boven verwachting goede service en prijs!

Ik was op zoek naar een luchtje wat in de winkels prijzig was. Ik kwam het luchtje op deze site tegen voor een goedkopere prijs en meer inhoud. Het product was ook nog eens in de aanbieding dus ik hoefde er niet lang over na te denken. Ik bestelde en de volgende dag kon ik er al van genieten. Ideaal!

Super tevreden klant erbij !!!

Parfum besteld, dag nadien voor de middag hier. Goed ingepakt en 100% wat ik besteld heb en zeker geen nep product. Ik ben een nieuwe klant en heb al goed reclame gemaakt bij kinderen en vrienden.

Snelle en correcte levering!

Snelle en correcte levering! Ik ben tevreden van mijn aankopen.

Bestellen en bezorging was goed

Bestellen en bezorgen verliep goed

Super snel geleverd, echt een aanrader!

Product was super snel geleverd en netjes verpakt! Top echt een aanrader

Echt een superwinkel!!

Goedkoop en supersnel geleverd,een topwinkel,jullie hebben er zeker een klant bij👍👍

Supersnel en degelijk

Na bestelling volgende dag bij afleverpunt en zag er keurig ingepakt uit tegen een goede. Volgende keer weer bestellen via superwinkel.nl

Makkelijk en voordelig

Het kost geen enkele moeite om een product bij Superwinkel te bestellen, af te rekenen en te laten bezorgen. Je wordt per mail voortdurend op de hoogte gehouden van de bestelling en levering. Goed prijs- kwaliteit verhouding.

super goed en snel

de eerste keer iets besteld en ben heel tevreden.

Snelle service!

In de namiddag mijn bestelling geplaatst. De dag daarop al in mijn afhaalpunt.. Super!

Mooi op de dag geleverd wat aan gegeven Word

Aanraadbaar

Ik vind alles heel netjes en georganiseerd wat mij heel blij maakt, speciaal cadeau pakket en optijd afgeleverd, ik geef toch wel een 9 want dit was mijn eerste bestelling!

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH