Filtre

Zeer slechte ervaring.

Heb een parfum besteld. Blijkt deze niet origineel te zijn. De geur verdwijnt al na 5 minuten. Heb het product retour gestuurd, maar Superwinkel.nl weigert om mijn geld terug te geven. Ik raad iedereen af om hier parfum te bestellen. Ontzettende slechte kwaliteit en klantenservice.

Nep parfum

superwinkel.nl verkoop nep Molecule 01. Niet kopen, ruikt nergens naar!

SUPER

In het begin dacht ik, klopt dit wel omdat het bijna €30 minder kost. Maar het is precies hetzelfde. Ik zou de volgende keer weer hier mijn parfum bestellen.

Delayed!

I've bought the product because of the guarantee that it'd be delivered the day after but no and so far it was not delivered and I do not know when or if it will be.

• Would you recommend us? No

Snelle levering juiste product goede prijs

Ruime keuze met goede prijs en wordt netjes op tijd geleverd.

1e bestelling

Snel en netjes afgeleverd, top!

Kan geen verbetering bedenken!!

Goedkoper dan andere aanbieders.. Makkelijke site.. Artikel zorgvuldig verpakt.. Zeer snelle levering.. Top ervaring!

goede ervaring

groot assortiment, en snel geleverd

Het was de eerste keer dat ik bij superwinkel bestelde, maar het zal niet de laatste keer zijn. De site is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Tevens een zeer snelle en correcte levering

Prima product en snelle levering

Prima prijs, snelle levering. Zou er zeker de volgende keer weer kopen

Super snelle correcte levering

Beste Superwinkel, De bestelling s’middags gedaan en de volgende dag in huis. Je word netjes op de hoogte gehouden per mail wat de status is van de bestelling. Producten zijn netjes afgeleverd en prijs was goed. Groet Ivo

Super snelle correcte levering

Super goed

Veel producten, super snelle levering. Goede producten.

Ik een super goede ervaring. Ik ben heel tevreden. Alles is netjes optijd bezorgd

Een aanrader om hier te bestellen

geweldig

duidelijke website, niet duur, snelle afhandeling, volgende dag al in huis. ik wou dat alle online winkels zo waren.

Beperkte aanbod. En geen twee codes tegelijk

Had cadeaubonnen van 25 en 15 euro, geen plaats voor 2 codes! Frustrerend . Ze waren niet tegelijk in te leveren voor 1 aankoop van 3 producten. Die van 15,- moet ik nu nog besteden. Ben benieuwd of de code nog werkt, deze is wel geactiveerd maar niet gebruikt. Daarnaast miste ik producten. Veel troep te koop.

Ruim aanbod

Goede prijs/kwaliteits verhouding, supersnelle levering!

Alles ging goed

Super snelle levering

Hallo, ja Geweldig 21.00 besteld ,en de andere ochtend in huis. Betrouwbaar..snel, en netjes ingelicht via email. En keurignetjes verpakt. Ik raad jullie Superwinkel graag aan derde.. Bedankt, en ik geef een 10. En volgende keer als ik weer bestel, is het zeker bij Superwinkel. Groetjes Wil de leeuw uit Gouda

Erg snel thuis

Top geweldig

Helemaal top

Snelle service beste prijs, meer kan je niet wensen!

Goede prijs snelle service!

Heb een heerlijk geurtje gekocht. 40 euro giedkoper dan bij Douglas. Heeeel blij mee!

Top webshop!

Snelle verzendservice en top dat er gratis verzending wordt aangeboden. De producten die ik heb aangeschaft zijn een heel stuk goedkoper dan elders. (Parfumerieën)

Topervaring

Gewoon zoals het overal zou moeten zijn.

Prijselijk en snel geleverd.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH