Filtre

Geweldig!

Geweldig in ieder opzicht. Betrouwbaar, uitstekende servies. Super site!

Betrouwbaar en doet wat men belooft.

Super snel en makkelijk!

1. Duidelijke en lage prijzen 2. Snelle orderverwerking 3. Voor 22:00 uur besteld morgen in huis 4. Gratis verzending vanaf 30 Euro 5. Notificatie wanneer er weer voorraad is 6. Mogelijkheid om met Klarna te betalen 7. Uitstekende customer service

Schitterende snelle services, goedkoper dan andere winkels

Duidelijke productbeschrijving. Services via helpdesk verloopt zeer vlot.

Al is de waarheid nog zo snel, is de reden dat ik bij Superwinkel bestel

Na bestellen geleverd op tijd, gratis dus voor nop, Zo raakt je potje geduld never nooit op.

Super snelle afhandeling

Supersnelle levering en top service!

Dit is absoluut 1 van mijn favoriete webshops! Uitgebreid aanbod, kwalitatieve producten, top service én supersnelle levering! Wat wil je nog meer? Ik had onlangs een bestelling geplaatst om 20 uur ‘S avonds en de dag nadien stond de postbode al aan mijn deur, zalig! Aangezien het pakje voor een verjaardag bestemd was, had ik zelfs de keuze om het te laten inpakken. Toppers! Keep up the good work 😁

Supersnelle en goede levering!!

En ook nog tegen een supergoede prijs!!

Zo goed en lekker goedkoop

Dit was oprecht echt een goede aankoop ik heb er sws geen spijt van luchtje ruikt zo lekker en ook nog bestellen volgende dag had ik em al wauwie

Snel geleverd, diverse betalingsmogelijkheden en goed verpakt.

Toppie

Snelle en correcte service..TOP

Duidelijke website en snelle levering

Voordelig en snel geleverd

Goedkoper als de meeste aanbieders en ook nog eens de volgende dag thuis gewoon perfect

Snelle en correcte levering 👍

Het geurtje was erg gunstig geprijsd en de levering was snel.

Supersnelle bezorging, mooie prijs!

Blij met mijn nieuwe aankoop 2 luchtjes gekocht voor 22:00 besteld en volgende dag in huis en originele luchtjes goede kwaliteit!! Bedankt Superwinkel jullie doen jullie naam ere

Had kadobonnen en lukte mij niet Super goed geholpen nu me lekkere geurtje binnen Thanks raad iedereen aan om hier te bestellen

Doen wat ze beloven.

Makkelijk bestellen Je wordt op de hoogte gehouden. En netjes de volgende dag geleverd. Dus prima.

Waar is mijn bestelling dat het geen afspraak een week nog niet ontvang Met vriendelijke groet Said boulahrouz

Goede prijs alsook vlotte snelle levering

Prettig

Snelle en correcte levering

S avonds besteld en volgende dag binnen

Fijne en snelle service

Scherpe prijzen, snelle levering en fijne communicatie.

Super goed

5 Parmentierweg