Filtre

Duidelijke website, doen wat ze beloven. Snelle en correcte levering !!

Erg goed bevallen!

Lekker luchtje voor een schappelijke prijs!

Super goede service.

Heel snelle levering en superprijzen in superwinkel!

Snelle service snelle levering

Prijs/ kwaliteit prima

Super prijzen,super veel keuze,super snelle levering.

Leuke aanbiedingen . Kan altijd goed slagen voor mij favo producten en nog een mooi prijsje ook.

Toppie

Snelle service en vlotte 🚚

Goede prijs en snelle levering!

Hele goede prijs en supersnelle levering

Vlotte topservice

Ik vond snel mijn product. Kon gemakkelijk vergelijken. Ik kon onmiddellijk en vlug via mijn bankapp betalen. De doorschakeling was gemakkelijk. De volgende dag had ik mijn product al in huis! Crazy?! Maar wel zalig!!! 😉

Product prima en snel geleverd maar belangrijk grote doos voor een pincet. Past natuurlijk makkelijk in de brievenbus.

Good and Fast!

Amazing price, easy to use and fast to delivery

Toppie

Snelle service en leuke producten / prijzen Ben tevreden en bestel zeker nog in de toekomst

Vlotte service

Makkelijke site om te gebruiken Scherpe prijzen Snelle levering Met andere woorden TOP

Snel en goedkoper!

Geurtje gekocht en deze kwam de volgende dag binnen! Lekker snel en het geurtje is heerlijk. Geurtje is hier ook voordeliger vergeleken met douglas, ici ect. Dus het is zeker voor herhaling vatbaar.

Keurig verzorgd en geleverd!

Keurig verpakt en op de tijdens het bestellen aangegeven dag geleverd. Dik tevreden!

Makkelijk en simpel

Goed geregeld 👍

Goede en snelle afhandeling

Snel en goed !

Nadat ik in het verleden bij Superwinkel enkele luxere luchtjes had besteld voor een nette prijs, heb ik medio januari 2020 weer een nieuwe bestelling geplaatst. Ik vond een adres waar het artikel 4 euro goedkoper was, ( 22,- resp. 26,-) maar toch bij Superwinkel besteld, omdat ik daarvan zeker wist dat ik een fatsoenlijk product kreeg vanwege de goede ervaring in het verleden ! Nadat ik vrijdag had besteld, kwam het product netjes verpakt op zaterdag al aan, via DHL.

Goed product en goedkoop

Veel belovend goed!

Goede merken, mooie aanbiedingen en leuke prijzen. Goed verstuurd en snel binnen!

Tussen bestellen online en daadwerkelijk alles perfect afleveren, zat maar 14 uur tussen. Perfect alles!

Super goed

Snelle service en goede prijs.

Prima op tijd

Levering prima, alleen jammer dat ik bij mijn geurtje van 90 Euro niet eens een proefje kreeg??? Dat krijg je bij een normale parfumerie wel...

Product zoals omschreven en snel bezorgd

Voor de eerste keer goed

Geleverd volgens het boekje.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH

Kiyoh Anmeldelser

‱ Alle kan skrive en anmeldelse, dog skal alle anmeldelser overholde vores vilkĂ„r for brug og privatlivspolitikken
‱ Vi udfĂžrer automatiske og manuelle kontroller for at forhindre falske anmeldelser sĂ„ meget som muligt ‱ Anmeldelser skrevet pĂ„ eget initiativ vises straks online og verificeret inden for 72 timer