Filtre

Voor de eerste keer goed

Geleverd volgens het boekje.

Zeer scherpe prijs betaald en eenvoudig besteld en snel geleverd

Wou parfum bestellen maar besefte dat online soms goedkoper is. Zo terecht gekomen bij superwinkel waar ik hetzelfde product kon kopen voor veel minder. Vijf minuten later besteld en dag erna geleverd.

Voor herhaling vatbaar

Correcte, vlugge service

Snelle service en aantrekkelijke prijzen

Kwalitatief en uitgebreid aanbod aan laagste prijs en snelle levering

Snel geleverd zoals afgesproken.

Geleverd op de voorziene datum. Goed verpakt alleen de aftershave afsluit dopje was gebarsten. Terwijl de verpakking niet was beschadigd. Voor de rest top.

super schnelle Lieferung.

Schnell und gut! Danke

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Perfect geleverd op de juiste plek en tijd.

Super goedkoop Super goede behandeling Super snelle bestelling Super goede kwaliteit

Ging vlot en goed

De bestelling was makkelijk te doen, goed te volgen en snel geleverd.

Suuuuuper tevreden

Altijd correcte afhandeling van de bestelde goederen en mooi verpakt. Top !!

Volgende dag inhuis.

Tabac en 4711 besteld. Orginele geur en volgende dag in huis.

Gewoon heel goed!

Snel geleverd en prima producten voor een zeer goede prijs! Bedankt! Ary

Prima, nette snelle levering

Prima ervaring, nette snelle levering, ook erg fijn dat je cadeaubonnen zoals vvv online kunt gebruiken.

Snelle levering van mijn bestelling

Ik heb een week geleden valentino besteld 50 mg en van rituals handcreme Buiten dat het voordeliger is wordt het netjes en snel geleverd. Ik ben super tevreden

Geweldige winkel

Snelle levering Duidelijke communicatie Zeer goede prijs/kwaliteit

Eindelijk mijn geliefde luchtje gevonden. Snelle levering. Niets op aan te merken.

Snelle levering, goed verpakt!

Super!!!

Ruime keuze, super aanbiedingen en supersnelle en correcte levering. Dus....op naar Superwinkel.nl

Super snel en betrouwbaar

Dit was mijn eerste ervaring met Superwinkel! Ongelooflijk! Communicatie, verzending.... alles is waar wat ik heb gelezen. Dit is niet mijn laatste bezoek en bestelling bij Superwinkel!!

Het assortiment, de duidelijke website ,de,bestelprocedure en de snelle levering.

Ik was opzoek naar een bepaald parfum en hij was hier het voordeligst, ik had nog nooit eerder iets besteld bij superwinkel, maar het is in één woord een superwinkel, perfecte service, beste prijs en snelle levering!

Super Ongelooflijk snel, en echt waar!

Super veel keuzes! Ongelooflijk lage prijzen! Snelle levering! Echt waar!

Bevalt erg goed en betrouwbaar

Bevalt erg goed. Nu 2x besteld en op tijd en juist binnengekregen. Ik vindt de betrouwbaarheid belangrijk.

Ik weet waar ik voortaan moet zijn.

Keurig en snel geleverd, prima bella.

Perfect geleverd en scherpe prijs

Ruime keuze, netjes verpakt en super snel geleverd. Top service

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH