Filtre

Makkelijk en netjes

ales was perfect en duidelijk

De dag na bestelling keurig bezorgd.

voldoet aan de verwachting en op tijd geleverd

goede ervaring

Super winkel is goedkoop ! Het scheelt een hoop met andere winkels. Word super netjes afgeleverd ! Ik bestel hier altijd mijn parfum en zou niet anders willen ! Bedankt voor de service!

Snelle levering, goede prijs

Parfum gekocht bij superwinkel, snelle levering en een leuke prijs voor het product.

Snel duidelijk en voordelig

Ik had via een collega gehoord over jullie Ben gaan kijken en meteen besteld Heel blij met deze keuze Snelle afhandeling en levering

Supersnelle levering

Geurtje scheelt minimaal 50 euro met andere stores dus ik was sceptisch of ik het product wel zou ontvangen. Heb 1 dag na de bestelling keurig mijn pakket ontvangen! Super bijzonder geurtje voor een relatief goedkope prijs. Ik ben er blij mee

Heerlijk!,

Een heerlijke geur voor een superheerlijke prijs! Wat wil je nog meer???

Juste parfait sur tous les points!

Excellente! Prix très compétitifs et livraison ultra rapide. Je recommande vivement!

Prima ervaring!

Goed op tijd en mooi verpakt.

Snel, handig en goed!

Mijn ervaring met Superwinkel.nl is goed. Een snelle service, duidelijke website en direct de volgende dag in huis!

Supersnelle levering

's Middags besteld en de volgende morgen al in huis. Veel webshops kunnen hier een voorbeeld aan nemen.

goede prijs- kwaliteit verhouding

Goede prijzen en snelle levering en achteraf betalen

Super snelle levering

Netjes verpakt en snel geleverd

Vlotte service!

Heel tevreden over de verwerking van mijn bestelling en correcte levering.

Snelle levering en uitstekende service

Ik moest een kado de volgende dag hebben en dat werd prima geregeld. Binnen24 uur was het binnen. 👍👍

Zeer goede ervaring

Juiste product. Stipte en vlugge levering. Een aanrader!

Zéér snelle levering, mooie prijs voor prachtig product!

Zéér snelle levering. Prijsverschil is merkelijk groot. Zéér gemakkelijke website. Als ik parfum nodig heb, bestel ik het altijd hier.

Super gewoon

Ik kreeg de levering heel snel en correct 👍👍

Top precies de geur die ik zocht

Eindelijk weer mijn geurtje, was nergens meer te krijgen was er 2 jaar naar op zoek geweest en jullie hadden deze geur echt top

Na een makkelijk bestelformulier een snelle levering!

Supersnelle afhandeling en achteraf betalen dus weinig risico toch !!

Verrassend vlotte en professional transactie.

Na mijn weigerachtige houding in het begin, bij het bekijken van de website, om te bestellen was ik super enthousiast achteraf. Betaling ging vlot en bezorging eveneens. Het product goed verpakt en in order. Blij met mijn actie on te bestellen bij Superwinkel.nl. Zeker een aanrader. Niet twijfelen ! Ook zeer interessante prijzen.

Meerdere keren een order geplaatst en allen zijn snel en goed verzonden.

Super snelle levering

Ontzettend veel keus met aantrekkelijke prijzen en binnen een dag in huis!

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH