Filtre

Super goed

Snel aflevering goede prijs

Dior Sauvage au de parfum 100 ml. Snel geleverd en top kwaliteit.

Super goed.

Duidelijke website. Simpel om te bestellen. Snelle levering die stap voor stap te volgen is.

Hele snelle levering in goede staat bezorgd

Kan het iedereen aanraden

Levering zoals beloofd en super goede opvolging

Track & trace opvolging is heel goed. Zoals beloofd levering daags nadien.

Super snelle service

Snelle en goede levering! Goed ingepakt!

Snelle levering, keurig verpakt.

Snelle bezorging

Heerlijke geur

Snel en goed! Telefonisch ook goed bereikbaar

Doen wat ze beloven

Levering bekeuring optijd, en de bestelde geur is geweldig.

Hele goede levering duidelijk via de mail ontvangen waar mijn pakket is en wanneer het bezorgd zou worden. Echt heel erg tevreden over deze site.

1ste aankoop super tevreden

Super tevreden

Snelle verwerking, levering binnen 1 dag

Prima service, goede prijs stelling, een echte aanrader

Eerlijke prijzen, correcte levering! SUPER!!!

Uitstekende service

Voor een bestelling die ik dringend nodig had vóór de kerstvakantie heb ik eerst telefonisch overlegd of een levertijd van 3 dagen mogelijk was. Het pakket werd ondanks de drukte de volgende ochtend al bezorgd. Prettige ervaring. Bedankt

Snelle en correcte levering.

Prima producten tegen een goede prijs met een snelle en correcte levering.

Supergoed,

De producten waren echt vele tientallen euro’s goedkoper dan in de winkel. Bestellen gaat goed, snelle en duidelijke website. En snelle levering.

Snelle service en laagste prijs

De dag na mijn bestelling is mijn product thuis geleverd en voor een zeer goede prijs heb ik mijn parfum gekocht. Heel erg blij mee.

Ik kocht een parfum & deze was goed afgeprijsd. Zo’n deal heb ik nog niet gezien van het parfum dat ik wou.

Goed, snel en goedkoop!

Kreeg met de Kerst een VVV cadeaukaart, En had een nieuw geurtje nodig. Bedankt Superwinkel.nl dat ik deze kaart kon verzilveren. Snel handelen is goed, alleen de bezorging door DHL is ruk. Was de lever dag gewoon thuis en de status van nog t leveren ging naar gemist terwijl er niemand aan de deur is gekomen. dit is niet de eerste x dat DHL dit zo doet. Sorry maar moest dit even kwijt. Superwinkel is gewoon Super!

Mijn lievelings parfum voor de helft goedkoper, geweldig!

Ik vind het geweldig nu ik Superwinkel ken. Goed en zorgvuldig ingepakt en binnen een paar dagen (ivm de Jaarwisseling) in huis. Ik heb drie zonen en schoondochters en met kerst was ik honderden euro's kwijt aan parfums en cosmetica.

Snelle levering en goedkoop

Werd snel geleverd en scheelt enorm in prijs of bij de gewone parfumerie

Jullie bestelling was snel verzonden. Alleen jammer dat DHL niet op de afgesproken tijd kwam.

DHL kwam 2 dagen later!!!

Snelle levering Top producten voor een goeie prijs! Beter dan in de winkel of ergens anders online.

Namiddag bestelt s'morgens al bij mij thuis.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH