Filtre

Duidelijke website en snelle service

Een goede parfum voor een mooie prijs met snelle levering

Besteld en heel snel binnen, goedkoop

Exact geleverd wat ik besteld heb, tegen de scherpste prijs en keurig op tijd.

Exact geleverd wat ik besteld heb, tegen

Vlotte service

Zeer goeie en vlotte service

Goede prijs en snelle levering

Topproduct en snelle service

Een supersnelle service, gecombineerd tegen een aantrekkelijke prijs voor het product. Wat wil je nog meer?? Niets toch??

Hartstikke goed

Goeie producten, snel geleverd

alles netjes en snel geleverd

Zelfs in de drukke eindejaarsperiode zijn de pakjes zoals beloofd op tijd: Correct en snel, vandaag besteld, morgen geleverd.Grote keuze, goede prijzen!

Super vandaag besteld morgen in huis ook als je belt met super winkel geen lange wachttijden en duidelijke antwoorden .je krijgt het geen je bestelde grtjes xx

Super goede site

Het was allemaal simpel en goed.

Perfecte winkel om online te kunnen bestellen

Het bestellen was al zo gemakkelijk en de keuze is zo duidelijk en zo goed over zichtbaar! Ruime keuze aan producten en het bestellen via internet gaat zonder problemen1 De aflevering is werkelijk perfect, je krijgt zelfs van tevoren nog een mail wanneer en hoe laat ze denken dat je bestelde product afgeleverd gaat worden. De aflevering is snel en coulant. Ik raad een ieder aan om meer producten bij Superwinkel te gaan bestellen!

Eenvoudig, duidelij, volgens afspraak en op tijd!

Prima site en webshop. Niets op aan te merken, helemaal goed.

Supper

Hugo Boss besteld en de volgende dag had ik hem in huis zelfs in de druke tijd voor de kerst. Top De prijs was stukken voordeliger dan in de winkel. Volgende keer koop ik weer bij jullie. Gr Angeline

Toch goed gekomen

Een dag voor kerst bestellen is uiteindelijk niet verstandig..toch wist BP POST in opdracht van Superwinkel de pakketjes op 1e kerstdag te overhandigen! Fantastisch, nog net voordat mijn dochter weer naar Berlijn zou vertrekken. Merci!

Netjes verpakt

Super snel geleverd. Nnetjes en goed verpakt.

heel goed

mooi op tijd geleverd

Super snel bezorgd

Super snel bezorgd en prachtig ingepakt!

Super goed

Ik heb besteld op 23-12 in de avond. Tot mijn grote verbazing werd het de volgende dag geleverd dus op tijd voor kerst. Super tevreden dus.

Super winkel is super

Zeer goed. En snel

Besteld en snel verzonden en in huis.

Super snelle levering en goede originele maar betaalbare parfum

Ik kreeg de tip van een vriendin om parfum via jullie te bestellen, dit heb ik dus voor kerst gedaan en ik ben zeer tevreden moet ik zeggen.

3 maal super, super prijs, super levering, super winkel.

Dik in orde!

Prima bereikbaar en prima contact. Levering conform hetgeen men aangeeft en keurig verpakt. Kortom, gewoon goed!

wederom uitstekende en snelle levering

Ik heb op 23 december weer een bestelling gedaan en ondanks de te verwachten drukte werd keurig de volgende dag geleverd. Hoedje af!!

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden met mijn bestelling en de professionele behandeling en levering ervan.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH