Filtre

Ik ben zeer tevreden. Zo veel keuze en mooie prijzen. Het ging mij om de Jean Paul Gaultier Le Male Eau de toiletten 200 ml. Ik heb chronische migraine en kan alleen tegen deze heren geur. Normaal kocht ik de 200 ml. bij de ICI Paris voor boven de €100. En nu bij jullie voor €76,89 Echt SUPER deze WINKEL. En de levering was ook snel. Dus ik ben SUPER tevreden. En met misschien de kadobon kan ik er straks nog 1 bestellen. Fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig 2020 Met vr Gr Marika Dijk

Thanks voor de goede en vlugge bediening .

Een heel snelle bestelling , onbeschadigd toegezonden .

Slechte ervaring

De parfum patchouli dat ik bestelde was geperimeerd en dus niet te gebruiken , 35€ in de vuilbak , aub , Mvg siska

Super winkel is een echte no nonsense winkel,waar het plezierig winkelen is. De site is zeer overzichtelijk en de levering is snel en uitstekend verzorgd.

Super snel prachtig ingepakt en mega hoge korting! Op Tom Ford; echt nergens zo goedkoop!!

Heel tevreden

Voor de 1e keer besteld bij jullie heb chi shampo besteld ben zeer tevreden snelle levering en netjes verpakt ik ga zeker vaker bij jullie kopen dankjewel!!!

Alles super verlopen

Snelle levering en alles mooi verpakt

Goedkoop,snel

Makkelijk bestellen ,niet duur en snel in huis

Correct

Correcte levering en goede kwaliteit

Snel

De bestelling is er snel en goed geprijsd

Prima webwinkel

Je kunt handig je product kiezen.

Snel geleverd keurig ingepakt aanrader!

Prima snel bezorgd

Bestld en zeer snel thuis gekregen en dat voor een prima prijs. Dus aanbevolen door ons!

Heel snelle levering, mooie prijs!

Zeer snelle levering en mooie kortingen.

Superwinkel doet zijn naam eer aan super!

Snel en goed geleverd.

Superwinkel is een super winkel

Makkelijk bestellen Snelle levering ondanks de kerstdrukte Prima product gekocht Waar voor je geld

Geweldige producten aan nog meer geweldige prijzen...

Perfect positieve ervaring gehad. Als man een gerenommeerd parfum kopen voor je echtgenote is niet altijd evident. Met de aangename en accurate hulp van een medewerkster van de klantendienst verloopt dat echter prima. Daarom niet alleen mijn grote vodoening bij het verwerven van een superproduct maar ook voor de voorafgaande behulpzaamheid. Dank je wel, mensen van Superwinkel !! 👍👍👍😀😀

Goed geregeld!

Het juiste product was op tijd geleverd en netjes verpakt!

De prijzen zijn heel aantrekkelijk! Het kwam netjes en snel binnen .. ben super tevreden.. en zal zeker vaker hier gaan bestellen

Eerste keer dat ik bij jullie bestel.Snelle levering.

Lekker geurtje,voor een mooi prijsje.

- Het bestelde artikel werd precies volgens afspraak afgeleverd. - De route tussen bestel en afleveringsadres werd nauwkeurig per mail doorgegeven. - Besteld artikel voldeed voor 100% aan de verwachtingen . - Was voor mij de eerste keer dat een bestelling werd gedaan bij dit - bedrijf, maar er zullen er zeker meerdere volgen. - Gelet op bovenstaande betekent dit dus dat ik uitermate tevreden ben over Superwinkel.

Super snel is nog zacht uitgesproken.

Ik heb de parfums rond 9 uur besteld in de avond en de volgende ochtend om 10 uur stond de postbezorger met het pakketje van superwinkel in zijn handen! Vooral rond deze tijd is dat al helemaal gekke werk en heel snel! Dankjulliewel!

Na de bestelling werd deze correct en snel afgeleverd. Helemaal niets op aan te merken.

Zeer correct en snel

Heel snelle levering