Filtre

Heel snel geleverd heerlijke geur!! Super blij mee en manlief ook .

Vlotte, correcte transactie

Bestelling was snel binnen en volledig naar verwachting.

Top service en snelle bezorging

Goeie site en wordt goed op de hoogte gehouden qua bestelling en bezorging. Ook Een snelle bezorging. Top!

Supervlot

Dit was onze eerste bestelling maar zeker niet de laatste!!!!

Ik had laat in de avond een bestelling gedaan en de volgende dag had ik het al in huis. Ik heb er niks op aan te merken gewoon geweldig! Nou ja 1 klein dingetje een sample bij mijn bestelling was wel leuk geweest.

Snel en goed!

Snel geleverd en goed ingepakt. De goederen waren zoals ik had verwacht

Snel en zeer goede prijs.

Goede service!

Goede prijs en keurig afgeleverd

Snel, correct en tegen een eerlijke prijs goed afgeleverd

Bestelling en levering zeer vlot en snel...geweldig ..

Super snel

Voor herhaling vatbaar

Gewoon,Super!

In de avond 10 uur besteld en volgende dag 11 uur in de morgen bezorgd’! En heel goed verpakt! En ook nog een aardige bezorger! Dus zéér tevreden!

Top, super snel geleverd.

Ik ben erg tevreden met superwinkel. Betaalbaar, en erg snel geleverd. Volgende dag in huis en zelfs in het weekend.

Het is altijd maar afwachten hoe zo een bestelling gaat verlopen en of het product wel volgens verwachting is. Nou, ik ben verrast van tevredenheid. Alles in gelopen hoe ik het mij gewenst heb. Toppie....dank je Superwinkel!!!!

goede winkel.

Mijn eerste ervaring met deze winkel was heel goed, ze doen wat ze beloven. Levering was keurig verpakt en mooi op tijd.

Zeer snelle levering

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit, mooi ingepakt als kadootje.

Vlotte levering en heel voordelige prijs ! Wat mij aangenaam verraste. Ik heb de site al aangeraden aan vriendin.

Zeer goede hulp bij super aanbiedingen

Op advies van mijn vrouw deze site bezocht voor aankoop sinterklaas kado.

Een super product voor een supergoedkope prijs en supervlug in huis!

Ik kon niet geloven dat het echt zo zou gaan: meestal is iets wat te mooi lijkt om waar te zijn, niet waar. In dit geval echter wel. Tussen bestellen , betalen en ontvangen zat de beloofde (korte) tijd en in die tijd werd ik op de hoogte gehouden van waar en wanneer ik het pakje kon verwachten. Dat gaf mij alle vertrouwen in Superwinkel!

Super duidelijk en snelle levering

Super duidelijk en snelle levering

Super goed

Correct met alles.

Als een product in de maat er niet meer is word er een andere maat opgestuurd

Ik had calvin klein onderbroeken maat l Besteld maar kreeg n s

spuitbusje gedeukt

spuitbusje (metaal) in de (hele) kartonnen verpakking gedeukt, waardoor de dop niet goed sluit, oftewel met eraf halen heb je het hele spuitgebeuren in je hand. Heel naar.

Crap

Crap

Wat ze beloven komen ze na!

Op donderdag besteld en vrijdag al binnen! Super service!

Goede prijs en snelle levering

Een heel tevreden klant. Prima prijs en zoals beloofd, de ene dag besteld, de volgende dag geleverd. Ook duidelijk vermeld als product niet op voorraad.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH