Filtre

Superwinkel houd zich aan zijn belofte goede kwaliteit voor goede prijs. Jammer dat ze gebruik maken van DHL die hoeden zich niet aan de afspraak eerst hele dag wachten en dan naar de afgesproken tijd een mail van vertraging van 2 dagen, volgende dag wel een briefje van we waren hier jammer brengen goede naam van superwinkel in gevaar.

Positief, vlotte, goeie ervaring met Superwinkel

Positieve prijzen, vlotte bezorging en nette communicatie en hierdoor een super ervaring met superwinkel

Super bedrijf

Heerlijk luchtje .voor leuke goede prijs . Ik zou bedrijf zeker aan mijn familie en vrienden aan bevelen. Ik heb al eerder een luchtje besteld was super levering . Origineel niet nep en super service . Echt toppie

Supersnelle levering

Gebruikgemaakt van de black Friday aanbieding. Volgende dag de bestelling al ontvangen! Had wel wat moeite met het vinden van het veld waar de kortingscode ingevuld moest worden.

Super! Voordelig en snel geleverd

Laagste prijs en super snel geleverd. Prima deal

Topproduct voor de goedkoopste prijs, snelle levering

Ik heb alle sites afgestruind voor mijn parfum en deze site gaf de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Dezelfde avond een paar uur later nog verzonden. Helaas door sinterklaasdrukte en verkeerd sorteren bij DHL was hij een stukje later, maar aan superwinkel niets op te merken!

SUPER

Zeer snelle levering! Top !!!!

Product voldoet aan de beschrijving/verwachting

Snel goede prijs

Ruime keuze parfum tegen voordelige prijzen.

Goede prijs, snelle levering

Super goede service en prijs.

Ik vind de prijs heel mooi en de service is top!

Super service

Het is snel binnen en je kunt er van alles vinden!!

Goedkoop Snel Echt

Super winkel is super

Superwinkel is super

fantastisch

snelle levering! Grote sortering!

Besteld en dag erna in huis

Super snelle levering, helemaal Top!

Super winkel !!!!

SnElle service en goedkoop 😊

super

super

In de avond besteld en de volgende dag in huis. Super tevreden.

Super snelle service

Snelle, eerlijke en goede service!

Super snelle en correcte levering!!!

Snelle levering, goedkoop en tevreden klant

Snelle levering, goedkope producten en een tevreden klant.

Helemaal top!

Jullie maken 't waar wat jullie zeggen! Bestelling s' avonds gedaan en de levering is de volgende dag. Aan t begin van de middag! Alles wordt keurig aangegeven. Je weet waar je aan toe bent als klant. Dat noem ik nou echte klandizie! Ga zo door:)

Heel snelle levering. Enkel jammer dat de leverancier het paketje gewoon voor de deur zette zonder aan te bellen noch te kloppen. Mijn papa was thuis en de leverancier heeft niet aangebeld. Weet niet of de leverancier direct in contact staat met de webshop. Voor de rest is dit een hele goed site. Heb hier al vaker besteld. Zou het zeker aanraden aan vrienden en familie.

👍👍👍👍👍👍👍

Fantastisch. Je wordt op de hoogte gehouden wat er met je bestelling gaat gebeuren als deze de reis van Superwinkel naar onze woonplaats gaat ondernemen.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH

Kiyoh Anmeldelser

‱ Alle kan skrive en anmeldelse, dog skal alle anmeldelser overholde vores vilkĂ„r for brug og privatlivspolitikken
‱ Vi udfĂžrer automatiske og manuelle kontroller for at forhindre falske anmeldelser sĂ„ meget som muligt ‱ Anmeldelser skrevet pĂ„ eget initiativ vises straks online og verificeret inden for 72 timer