Filtre

Fenomenale shopervaring

Fenomenale shopervaring, ongelooflijk snel ontvangen, superlekkere geurtjes... Supervriendelijke klantenservice, kort gezegd: MIETERS!!!

Heelgoed

heel snel en duidelijk

Goed product en supersnelle levering.

Super winkel!!

Makkelijk en snel en leuke aanbiedingen..

Super snel

Super super snelle service!

Fijne winkel snel geleverd

Mijn ervaringen zijn erg goed en daarom kijk ik eerst bij superwinkels. Groot assortiment en eenvoudige navigatie en afhandeling. Super superwinkels. Probeer alle vrienden , kennissen en familie en zelfs collega’s te overtuigen te gaan kijken en krijg veel positieve reacties.

Super winkel, super service!

Mooie prijzen, en netjes de volgende dag geleverd! Ik bestel nooit meer ergens anders.

Perfect!!!

Veel keus, snelle en goede levering, perfecte prijs.

Polecam.

Szybka dostawa, towar zgodny z opisem.

Een correcte vlotte service

Correcte prijs, vlotte levering, duidelijke fakturen

Beste webshop voor parfum en eau de toilette aankooen

Boss bottled in grote verpakking en deodorant gekocht. Superwinkel hanteert de scherpste prijs. Plus snelle aflevering. Op een DHL service punt want bij mij voor gemak staat. Top!

PRAKTISCH, SNEL,maar......

Over enkele dagen hebben wij een grote Bumba aangekocht voor onze jarige kleindochter. S'anderendaags was Bumba al bij ons. Wanneer zij de doos open deed, hebben we gezien dat bij vuil was langs de achter zijde... spijtig. Eerst hadden wij gedacht de colis bij jullie terug te sturen, maar dat was onmogelijk , zij wou hem niet meer los laten ! Voor een eerst ervaring bij Superwinkel is dat heel spijtig ... Voilà, dat was het !

snelle service !

Supersnelle service en product in goede staat ontvangen! Top!

Goede service al maak je zelf een fout.

Ik had een hoesje besteld voor mijn note10 10+ Ik had de verkeerde besteld. Email gestuurd en dezelfde dag eerst de goede gestuurd en heb ik de verkeerd bestelde hoes terug gestuurd. Een Probleem is dat de imitatie hoezen voor de Note 10 en 10+ zorgen dat de pen van het toestel niet goed werkt!! Door de magneet sluiting is de pen functie van de note 10 en 10+ slecht werkend (de magneet is het probleem). De winkel is hier niet van op de hoogte en is daardoor niet de schuldige. Omdat de hoes beschadigd is kan ik deze niet terug sturen.

Snel en mooie prijzen

Ik heb bij hun besteld direct betaald. Hun hebben het direct verzonden en op de afgesproken dag afgeleverd. Top.... Blijf dit ook volhouden. Bestel graag bij jullie weer

Snelle levering, netjes verpakt

Snelle levering en goed beschermd ingepakt.

Voor herhaling vatbaar

Supergoede prijzen ,groot assortiment met snelle levering en heel fijn dat je voortdurend op de hoogte word gehouden omtrent je bestelling

Snel en correct geleverd, duidelijke track & tracé info

Alles dik in orde, gewoon goed geleverd tegen zeer aantrekkelijke prijs.

Snelle levering en goed geholpen via live chat!

Mijn vragen goed beantwoord via chat. Snel geleverd en goed ingepakt.

Goeie service

Doe wat ze zeggen.volgende dag in huis

Snel en goed!

Snel en goed !

Snel geregeld

In 1 dag gelevert

Super goeie service . Voor 22:00 bestelen en volgende dag bij je thuis bezorgd

Vandaag besteld, morgen in huis

Ik had een luchtje besteld en ik had het de volgende dag al in huis. Ik kan geen slecht punt verzinnen over het bestellen en de levering.

Snel en goed!!

5 Parmentierweg