Filtre

Super en snel

Super snelle levering 👍👍

Betaalbaar en betrouwbaar, snelle levering

Snelle geleverd en betrouwbaar.. goedkoop

Goed top

Echt top netjes geregeld

Prima service! Snelle levering.

Parfum voor een mooie prijs. Prima service. Snelle levering!

Snel in huis en keurig verpakt.

Een echte’superwinkel’

Duidelijk site, heel eenvoudig een bestelling plaatsen en vervolgens een supersnelle levering de volgende ochtend al, TOP!

Grote keuze aan de beste prijzen

Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website met een ruim aanbod aan parfums. Heel voordelige prijs en zeer snelle levering: echt een aanrader!

Top merken voor een keurige prijs.

En volgende dag al in huis

Precies goed

Het product was makkelijk te vinden, snel besteld en betaald en volgens afspraak gratis bezorgd. Kan iet beter!

Top !!!

Mijn bestelling was direct leverbaar zoals De omschrijving en veel goedkoper dan in de winkels !!!!

Super winkel doet zijn naam eer aan

Super winkel doet zijn naam eer aan , snelle en goede service ,mooie prijs . Goede verpakking . Blij met mijn aankoop . Heel tevreden dus 😃

Super snelle service en veilig verzonden!!

Top service!

Duidelijke site. Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden. Top product.

Super snel en goed van prijs

Nooi op internet besteld maar ga voor het gemak. En echt goed bevallen snel je kunt het goed volgen en de prijs vond ik het beste. Nee volgende keer gewoon weer bestellen bevalt me goed. Een ben zeer tevreden

Goede service, volgende keer weer !

Goede service, volgende keer weer !

Superfijn!

Hele goede prijsverhoudingen! en ook een enorm snelle levering :) Kom hier altijd mijn favoriete luchtjes zoeken, omdat ze hier nou eenmaal zo lekker goedkoop zijn :)

Supersnelle levering

Goed product voor een hele nette prijs

Super goed!

Alle beloftes kloppen

Super snel in huis!! Zo wil ik het. Bedankt voor jullie goede en snelle service. Mvg. Marc Sas.

Zie hierboven.

ontdekking !

leuke website met zeer interessante prijs/kwaliteit, supersnelle levering, alleen het doosje was een beetje open , gelukkig zaten de eau de toilettes er nog in, maar zeker aanrader !

Vandaag besteld, morgen geleverd

Vandaag besteld, morgen geleverd

Prima levering en kwaliteit bedankt

Zie hier boven.

Snelle levering, prima product.

Snelle levering, prima product en veel goedkoper als bij de concurrent.

Ik ben ontzettend blij met me aankoop En ik heb het voor een mooie prijs kunnen kopen.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH

Kiyoh Anmeldelser

‱ Alle kan skrive en anmeldelse, dog skal alle anmeldelser overholde vores vilkĂ„r for brug og privatlivspolitikken
‱ Vi udfĂžrer automatiske og manuelle kontroller for at forhindre falske anmeldelser sĂ„ meget som muligt ‱ Anmeldelser skrevet pĂ„ eget initiativ vises straks online og verificeret inden for 72 timer