Filtre

Goed verpakt en snelle levering en pakje netjes in de schuur op mijn verzoek.

Top, snelle levering

Makkelijk zoeken met de filters die er staan. Goede aanbieding en lekker snel geleverd, zodat je de volgende dag al kunt genieten van het geleverde product! Top!!

Beter dan best

Gewoon goed snel geleverd

Zo zouden alle webshops eruit moeten zien en werken !

Goede prijs-kwaliteitsverhouding en snelle levering. Bovendien mogelijk om op een alternatief DHL adres te laten afleveren. Gewoon top zoals het hoort.

Makkelijk spullen bestellen en snel in huis

Super winkel!

Goede prijs en snelle levering. Kortom: Een super winkel!

Gewoon TOP

Gemakkelijk bestellen en afrekenen. Zeer snelle en correcte service en levertijd

snel, duidelijk en voordelig

Makkelijk bestellen tegen een gunstige prijs en je wordt geïnformeerd over iedere stap, tot de bestelling binnen 24 uur bij je is afgeleverd. Netjes, goed verpakt opgestuurd.

supertevreden!

super service

TOP!

Mooi op tijd geleverd en prima product!

Prima en snel !

Het kado werd erg snel en goed verpakt afgeleverd !

Très bon service ,super prix pr le parfun choisie et super rapide !

Niets op te merken bij de dienst !

Ik had mijn geurtje eind van de middag besteld en de dag erna kreeg ik hem al.

Superwinkel doet wat het beloofd!

Prima bedrijf met zeer goede prijzen en service.

Uitstekende internet winkel!!

Wat mij bereft krijgen Julie een 10/10 enigste minpunt is de levering via bpost. Bellen nooit aan de voordeur maar schuiven een afhaalformulier in de brievenbus om af te halen op het postkantoor. Persoonlijk heb ik liever post. NL. Zij hebben een betere bediening. Voor de rest is alles OK

Misleidend

De indrukwekken dat je 100ml krijgt en dan blijkt het 50ml te zijn.

Uitstekend..

Snelle levering Netjes verpakt

Beter kan niet

Ik plaatste mijn bestelling wat ik al erg goedkoop vond en de volgende dag had ik het al in huis en goed op de hoogte gehouden ik heb zelden zulke goede service mogen ervaren.

Tevreden en ontevreden

Supersnelle verwerking en contact. Alleen de levering was wat minder. Kreeg n mail dat t pakje vanaf 13.00u geleverd zou zijn om op te halen. Kwam rond 15.00u op t afhaalpunt, en geen pakje!! Uiteindelijk kwam t alsnog, moest weer terug naar t afhaalpunt en kon t pakje net voor sluitingstijd nog in mn bezit hebben. Was n cadeautje voor mn zoon zijn verjaardag dus wilde t wel op tijd hebben! Dit was wat minder dus.

Wat een bof met deze winkel

Zeer snelle en correcte verkoop en voortreffelijke spullen

Snelle bezorging

uitstekend