Filtre

Uniek aanbod en snelle levering

Ik vind bijna alle exclusieve producten terug die ik gebruik in de categorie verzorging en parfum. Met een korting van 20-30% . SUPER! Je wordt prima op de hoogte gehouden vd staat van je bestelling ! En de levering gebeurde steeds binnen de 2 dagen! Ik ben super tevreden !

Prima webwinkel

Product was snel geleverd. Voor zeer concurrerende prijs en zonder bjjkomende kosten. Geen aanmerkingen dus.

prima artikelen, prima prijs. volgende dag in huis.

Prima aftershave. Nu voor de tweede keer besteld. Weer keurig op tijd.

****?

Mijn vrouw heeft twijfels over het geleverde product: verpakking én geur wijken af van het eerder aangeschafte flesje. Dit soort berichten heb ik ook al meerdere malen gelezen in de recensies. Mijn twijfel is hierbij dus ook gevestigd. Als is het niet geheel duidelijk wat de waarheid is, maar hier bestel ik dus nooit meer. Sorry.

Misleidende verkoop en Onvriendelijk en slechte service

Mijn ervaring met Superwinkel is niet goed. Op de website zagen wij een zwarte Eastpack Out of office rugzak. Deze hebben wij besteld. We kregen teen verkeerde Eastpack Out of office rugzak, een zwarte tas met witte stippen. Dit was niet het product die we verwachten. Voor een oplossing heb ik contact opgenomen met de klantenservice van superwinkel. Ze vertelden dat het onze fout was dat we een verkeerd product toegestuurd kregen. Op de foto waren de witte stippen niet zichtbaar en ook in de beschrijving was dit niet zichtbaar. En het was ook niet op de factuur zichtbaar. Ik heb gister telefonisch en per mail gevraagd naar een oplossing. En vandaag heb ik ook gebeld. Superwinkel erkent niet hun fout. Superwinkel wil niet de retourkosten van het terugzenden voor hun rekening nemen. De desbetreffende Eastpack Out of office rugtas hebben ze inmiddels van hun website gehaald. Ik voel me oneerlijk behandeld. Ik zou deze winkel bij niemand aanbevelen, omdat je niet het juiste product krijgt toegestuurd en de klantenservice niet hun fout erkend en met een eerlijke oplossing komt.

Supersnelle levering en prima communicatie

100% goed. Snelle levering, duidelijke communicatie.

Snelle verzending en goede prijzen.

Pakket was na 1 dag binnen en de prijs was aantrekkelijk. Jammer dat je bij het aanschaffen van een parfum geen sample ontvangt.

prettig winkelen

fijne website, snel besteld en correct verstuurd. Niets op aan te merken. En heel belangrijk je hoeft niet te wachten op kortingacties bij de bekende parfumeriezaken, die korting en vaak nog meer krijg je standaard al bij superwinkel!

prima de luxe

perfecte belevenis

Uitstekend!

Snelle service!

Makkelijke website en snelle goede levering.

Via Google kwam ik op deze website toen ik op zoek ging naar mijn favoriete geurtje. Het bestellen ging makkelijk en het werd de dag erna al keurig afgeleverd, top!

Snel en goed

Was snel en goed verpakt. Precies zoals beloofd. Goede kwaliteit

Goede website en pakje snel en netjes ontvangen

Pakje snel gevonden op de website, vervolgens snel en netjes ontvangen.

prachtig winlel

top parfums .top make-up.goede service.en goodkoop dan de andere winkels .blij mee .thanks .echt Superwinkel

Heel correct alles in orde.

Makkelijk bestellen en snel in huis

Ik kan alleen nog maar hier mijn parfum kopen omdat hij in de grote parfumerie niet meer verkrijgbaar is. Makkelijk besteld en de volgende dag in huis.

Goede prijzen vandaag besteld morgen in huis

Makkelijk besteld en snelle levering.

Kan online makkelijk vinden wat ik zocht. Daarnaast is het ook op tijd geleverd.

Top; snel en netjes!

Snelle levering, netjes verpakt!

Uitmuntend

No comment

Super goede ervaring!

Ik heb hier iets besteld wat overal anders €10 duurder is! Ik had het in de namiddag besteld en de volgende ochtend was het al aangekomen en ik woon in België! Duidelijke website, goede communicatie.

Klasse.

Mooie collectie, goede prijzen en supersnelle levering.

Snelle levering, goed verpakt

Prima service. ‘s avonds besteld.... de volgende werkdag in huis. Het was ook prima verpakt! Ga hier zeker nog eens bestellen!

Supergoed

Bestellen ging makkelijk, product werd de volgendr dag al geleverd. Goex verpakt en volgens verwachting

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH