Filtre

Goede en snelle levering.

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit

Eerste ervaring meteen zeer positief! Snelle levering en goede prijs/kwaliteit!

Snelle service goede prijzen

Heel tevreden met de snelle service en de scherpe prijzen

Goed - zonder pospas - gewoon geleverd

Geweldig ik heb voor t eerst zelf wat besteld!!!

Super overzichtelijk en simpel te bestellen

Een Top onlinewinkel

Werkelijk een TOP Online winkel. Een enorme sortering aan cosmetica met een supersnelle bezorging.

Snelle levering en product voor een goede prijs.

Snelle levering, correct product

Op geen enkele site goedkoper gevonden en binnen de beloofde levertermijn

Geen problemen

Overzichtelijke site. Bestelling makkelijk te plaatsen. Super snel verzonden.

Zeer scherpe prijs, overzichtelijke website en vliegensvlug in huis!!!

De volgende dag al het artikel in huis. Top!!

Prima ! Tevreden algemeen

Ik bestel voornamelijk eau de toilette/eau de parfum hier ! Altijd prima geleverd, het gewenste artikel wordt correct geleverd en op tijd !

Vandaag besteld morgen al in huis

Fijne site overzichtelijk en snel in huis

Super goed

De bestelling was in orde . Niet te lang moeten wachten

In de middag besteld, de volgende middag in huis. Per mail was de voortgang te volgen. Prima! Bij plaatsing recensie op de site, alleen voornaam vermelden. Geen mailadres vanwege de privacy

Perfect op tijd

Goedkoopste en snelle levering

Opnieuw de goedkoopste in wat we zochten. Snelle levering!

Heelijke geuren voor mooie prijzen!👍

Al verschillende geuren bij Superwinkel besteld. Scheelt heel veel in de prijs!! Leuk om op jullie site te snuffelen!!

Vlot en goed!

Snelle levering!

Ik ben MEER dan TEVREDEN met Superwinkel !

Zoals gezegd ben ik SUPER tevreden met jullie Superwinkel en heb jullie al vaak doorgegeven aan kennissen ! Als gebruikster van Heerlijke maar dure Parfum koop ik bij jullie al enige tijd mijn Favoriete Parfum ! Vaak word mij dan gezegd JA dat is NEP of zijn geen echte merken en overtuig ze dan van het tegendeel !! Bedankt Superwinkel jullie zijn TOP !!!!!!!!!!

Supertevreden

Prima. Goed en snel geleverd.

Prima prijs en goede producten

Goede website, zeer ruim assortiment, prima prijzen, zeer handig dat je gelijk kan kiezen om je pakje op te halen bij een DHL punt van jou keuze, zeer snelle levering. Kortom een prima bedrijf die ik aan iedereen aanbeveel om hier te bestellen

PERFECTE TIMING SUPER SNELLE SERVICE

Mijn flesjes parfum waren gelijktijdig leeg, bestel ik deze bij superwinkel heb ik ze de volgende dag al thuis!! Wat een service!!!

zoals altijd heel tevreden!!!

Bestel ieder jaar mijn faforiete parfum bij jullie,en dat zal ik blijven doen.Keurig zorgvuldig verpakt en zeer zeer snelle levering!!!!!!! In 1 woord topzaak,raad het iedereen aan.

Goede prijzen en top service, elke keer weer.

Makkelijk bestellen. Product voor een goede prijs. Supersnelle en nette levering.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH