Filtre

Goede prijzen en top service, elke keer weer.

Makkelijk bestellen. Product voor een goede prijs. Supersnelle en nette levering.

Ik bn blij mt jullie echt waar!

Prachtig superwinkel petje af aub

Altijd op tijd, goed geprijsd en erg verzorgd. Op naar de volgende bestelling, aanrader!

Betrouwbare website, snelle levering, duidelijke communicatie.

Klantvriendelijke en snelle website. Communicatie over de bestelling is uitstekend. Producten zijn conform verwachting. Ga zo door!

Produits arrivés rapidement et surtout pas chers

C était pour moi la 1ere fois que je commandais sur ce site, et lors de mes 2 commandes, les articles sont arrivés le lendemain, bien emballés J étais ravie et super contente, surtout que les produits achetés n étaient pas chers, j ai fait une belle affaire Je recommande ce site à mon.entourage , 👍👍👍

Super service

Netjes verpakt en snel geleverd

Top!!

Hele snelle levering. Netjes ingepakt en prima service

Perfect!

Snelle en goede verzending. Supertevredeb over mijn aankoop op jullie site.

SUPER PRIJZEN

Hier in Belgie vind je geen enkele winkel met zo een promo prijzen

Zeer slechte klachten afhandeling

Heb parfum besteld die afwijkende kleur had en geur was beduidend lichter dan normaal . Heb dit uiteraard gelijk vermeld, kreeg in eerste instantie ook gelijk dat het wel andere kleur had maar uiteindelijk na veel foto’s sturen en codes , een verhaal dat het aan allerlei factoren kon liggen en dat de parfum goed van datum was. Zal dus nooit meer bestellen!

zeer snelle verzending, goede prijs !

Ben heel erg tevreden met het aanbod van superwinkel. Zeer snelle verzending. En de prijs is lager als bij andere aanbieder!

Super snelle levering!

Via superwinkel een leuke aquaplay baan besteld, deze werd super snel geleverd en prima verpakt! Bedankt!

Vrijdagmiddag besteld en zaterdagmorgen bezorgd. 👍

prijsgunstig en snel

een prijs die in de smaak valt en een vlotte afwerking: top

snelle correcte afhandeling alsook levering van bestelling....chapeau!!

Bestel al jaren bij Superwinkel. Assortiment is groot en prijzen lager als in de parfumerie. Kan en doe dagelijks aanbevelingen tav Superwinkel als men mij vraagt "wat ruik je lekker"......

Snelle correcte levering. Top!

Prima aanbod scherpe prijzen en snelle levering

Prima winkel met voor ieder wat wils

Top prijs en service

Op tijd geleverd

Duidelijke site, prima prijzen, volop keuze, snelle levering. Doet haar naam eer aan, gewoon een Super winkel!

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering levert wat ze beloven met super producten ik ben meer dan te Vreden blijf zeker hier mijn producten bestellen boor mijn een dikke 10

Goedkoop

Dat je het ook kon laten inpakken alleen de prijs vond ik wel duur 2,50 Daar heb je 2 rollen voor! Dat vond ik echt een minpunt. Had dan voor 1.00 of 1.50. Maar goed voor dé rest top

super afhandeling

de service is geweldig goed en altijd op tijd

prima webwinkel met goede en snelle service

Al mijn bestellingen echt super snel binnen. Keurige levering!

Snel, duidelijk, correct en echt goed. Niet de goedkoopste online winkel, scheelde €1,79

Uitstekend 👍

Goede website. Veel keus.prima kwaliteit. Goede verpakking. En vandaag besteld,morgen in huis.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH