Filtre

Very good

Very quick and good service. Gorgeus perfumes and beauty products! I love this site with best prices

Ruime keuze, betaalbaar en snelle levering

Snelle levering goede kwaliteit

Hele vlotte afhandeling van de bestelling en binnen een zeer aanvaardbare termijn. Dit vraagt naar meer bestellingen 🤓

Artikel snel geleverd. Is naar specificatie.

Goedkoop, snel en kwaliteit

De parfum was goedkoper dan bij Douglas en ICI Paris XL. In geschenk verpakking + een roller met parfum. Het is de volgende dag al geleverd. Pure kwaliteit

Snel en betaalbaar

Snel en betaalbaar

Goede en snelle service

Super dervice snelle levering

Prima service en zeer duidelijke afspraken die nagekomen worden.

Prima service en zeer duidelijke afspraken die nagekomen worden.

toppers

klasse,volgens afspraak,tijd gebonden

Mooie prijzen en snelle levering

Het was de eerste keer dat ik hier heb besteld en ga dat zekere in de toekomst doen

Concurrerende prijzen; snelle levering

Snelle verzorgde levering

Klantvriendelijke site en bestelling was snel in huis.

Makkelijk te bestellen via de site, zeer goedkoop Lacoste besteld en supersnel bezorgd.

Snelle levering Opvolging van het bestelde is prima.

Snelle goede levering

Alles was verbazingwekkend snel en goed

Top snel

Makkelijke site snel bestelt en volgende dag al in huis kon niet beter

Supergoed!

Drie favoriete parfums besteld voor zeer prettige prijsjes, die ik de volgende dag in huis had. Kan niet beter. Het enige wat ik te doen had was kiezen welke geur ik als 1e zou gaan dragen!

Correct en vlot geleverd

Correct en vlot geleverd

Mooi product, waar voor zijn geld.

Na enig zoeken op internet kwam ik op deze site. Gezochte artikel, zandbak, was snel gevonden. Besteld en binnen twee werkdagen kon onze kleinzoon spelen in zijn zandbak. Mooi product, na spelen alles in de bak en deksel dicht.

Alles prima in orde en snelle levering

Zal in de toekomst nog bestellen.

Geweldig snelle levering voor leuke prijs.

Snel, correct en beste prijs

Perfect!!

goed product.

Alleen jammer van de prijs blijkt achteraf. Dezelfde verpakking van 200 ml. blijkt deze weekin de aanbieding te zijn voor Euro 32,99 bij Kruidvat. Toch te vroeg besteld blijkt bij Superwinkel.

Goede site en snelle levering

Mijn bestelde product zeer gunstige prijs en zeer snel geleverd. Prima. Site is een aanrader

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH