Filtre

Jullie maken beloftes waar!!!

Makkelijke site om iets te bestellen. Parfum was goed verpakt. Dikke prima.

Veel keus, goede prijzen, snelle levering

Ben zeer tevreden met Superwinkel.nl

Heb het s avonds besteld meteen bericht via email,de volgende dag al bezorgd. Had nog een vraag ook meteen antwoord op gekregen. En ja de prijs is helemaal perfect zeer tevreden ga volgende keer weer hier bestellen

Niets aan op te merken!

Snelle en accurate levering. Pakje was in goede staat

Goede service, juiste bestelling volgens afspraak geleverd.

Nog niet eerder van superwinkel gehoord. Mijn eerste ervaring is super bevallen, is aan te bevelen.

super tevreden

super snelle levering, superverpakt ,super tevreden en zal nog vaak bij jullie bestellen.

Superwinkel is “SUPER”!

Snelle levering! Goede prijs! Betrouwbare website.

Super snelle levering en zeer tevreden !!

Product dat ik kocht was precies zoals ik had verwacht. Levering was gegaan zoals beloofd en op tijd geleverd

Goed geregeld

De bestelling ging super snel, en goed geregeld

Gewoon goed!!

Makkelijk om bestelling te plaatsen, snelle levering! Top!!

Supersnel

Tevreden met product, de snelle aflevering en prijs

Super voordelig

Een paar keer wat besteld,super voordelig en geen nep.

Goede snelle afhandeling

Vandaag besteld en morgen in huis. Enkele parfums bestelt tegen zeer gunstige voorwaarden en ook nog eens supersnel behandelt. Superwinkel doet zijn naam alle eere aan. Doe zo voort

Makkelijk bestellen, snelle levering, track en trace, netjes verpakt.

Alles was prima in orde. Goede communicatie ook.

zoonlief hartstikke blij

Als ik zelf iets nodig heb bestel ik bij jullie

Makkelijk en veel in voorraad.

Even inloggen en dan bestellen wat je zocht zo makkelijk is het en de volgende dag kun er mee aan de gang.

Snelle service en producten in goede orde ontvangen

Spel laat in de middag besteld en de volgende ochtend al in huis. Snelle service, ze doen wat er op de site staat ‘voor 22:00u besteld, morgen in huis’ en product in goede orde ontvangen. Kende de webwinkel niet, maar zou hier zeker vaker gebruik van kunnen gaan maken.

Super !!

Grotere versie dan in de reguliere parfumerie winkel kunnen kopen via Superwinkel.nl voor maar een klein bedrag meer. Heel blij mee en zal hierdoor indien er weer een geurtje moet worden besteld kijken en vergelijken !!

Belofte nagekomen !

Van het begin tot het eind in woord zeer klantvriendelijk , vond het erg aangenaam Ik zal dan ook niet aarzelen om nogmaals iets te bestellen Mijn vriendelijk dank !

Het is super goed

Super goed

Superwinkel is goed en snel

Als ik bij Superwinkel bestel dan heb ik mijn product snel in huis. En de prijzen zijn ook erg goedkoop wat ook zeer aantrekkelijk is.

Alles is duidelijk omschreven en er wordt gedaan wat er wordt beloofd. Kortom: perfect.

Uitstekend!

Netjes, volgens afspraak, de volgende dag mijn bestelling in huis. Top!

Makkelijk bestellen, snelle levering

Makkelijke site, bestellen gaat soepel, levering is snel volgens afspraak.. top!

Een overzichtelijk duidelijke site. Alles wijst zich vanzelf. Snelle nette levering.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH