Filtre

Snelle service en goede prijs.

Ik was verrast door de prijs van 'mijn' parfum en heb direct maar twee flessen besteld. :)

Uitstekend aanbod, en snelle service

Mijn bestelling kon zelfs nog dezelfde dag geleverd worden.

SUPERSNEL !!!!

bestelling om 14:41 uur en mailbevestiging dat om 15:00 uur de bestelling al was ingepakt .... volgende dag in voormiddag geleverd ... SUPERSNEL !!!

Snelle levering, alles helemaal goed maar helaas zat het artikel verpakt in een hele grote doos met heel veel plastic. Onnodig veel verpakkingsmateriaal dus.

Snel en goed

Donderdag besteld vrijdag ontvangen. Helemaal perfect

Suoerwinkel is ook echt een superwinkel

Super lekkere geur, goede prijs. Zeer tevreden over de snelle gratis levering de volgende dag. Zeker voor herhaling vatbaar.

Helemaal top!

‘s Avonds besteld en de volgende dag in huis! Verrassend en o zo prettig!

Duidelijk, mooie prijzen en snelle levering!

Groot assortiment, duidelijke webshop, betrouwbaar en snel geleverd!

super winkel

Wel belachelijk dat DHL meldt dat we niet thuis zijn, terwijl dit wel zo is n meteen het pakket dropt op een DHL locatie (en was erg onhandig dus :-()

Geen voorraad

Helaas kreeg ik nadat ik het product had besteld de melding dat deze niet op voorraad was. Ik had het product wel binnen een paar dagen nodig. Het product kon pas een week later geleverd worden. Vervolgens gelijk de order geannuleerd met het verzoek het betaalde bedrag terug te betalen. Na 3x dit verzoek te hebben gedaan pas een reactie 4 dagen later was mijn geld teruggestort.

Super snelle service

Snel in huis en een ruime keuze Gewoon top zeker aan te bevelen

Snelle en goede service

Zeer snel en correct

Afwisselend

De bestel site is heel goed werkt echt erg makkelijk,maar helaas viel het luchtje me erg tegen.Ik heb deze nu voor de tweede keer alleen had ik de eerste ergens anders gekocht en de sterkte van de laatste is erg zwak erg jammer binnen 1 uur reuk je niks meer.

Snel en op tijd geleverd

Alles was inorde snelle levering

Snelle bezorging!

Prima! Niks op aan te merken! Goed verpakt en een dag later geleverd bij het DHL afleverpunt

Prima service, duidelijk en snel geregeld.Keurig op tijd afgeleverd.

Ging prima

zeer goede webpagina

de ervaring met u, als superwinkel, was goed en betrouwbaar. Jammer dat DHL zich weer niet aan de aflevering heeft gehouden, hele middag thuis gebleven en hoor je opeens dat de levering de volgende dag plaats gaat vinden, erg jammer maar dat is DHL

Goede ervaring, prettige behandeling.

Goede service.

Hele goede prijs en snel geleverd!

top

top

Snel levering

Snelle en goede levering

Heb de bestelde goederen zonder snel en zonder beschadigingen binnen gekregen

Goed service

De prijs was goed en ik kreeg het product zo snel

Snel levering en beste prijs

Super echte aanrader..

Snelle levering makkelijke website !!goed geregeld ....

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH