Pluspunten
SW doet wat het beloofd namelijk snel en 'bijna altijd' goedkoper leveren van o.a. originele EdT's en EdP's.
Levering, 1e werkdag na betaling, goed/netjes verpakt, elke handeling per e-mail meegedeeld. De folie van de verpakking was verzegeld met het officiële hologram stickertje van Amouage Dubai.
Ruikt ook hetzelfde en is net zo duurzaam als de Interlude EdP uit een origineel Amouge 2 ml. sample, gekocht bij een bekende Nederlandse parfumerie (dealer van Amouage).
Waarom een uitgebreide review omdat ik i.e.i. op het verkeerde been ben gezet door de 'is niet echt' reviews. Vraag mij achteraf af wat dit voor sufferds zijn. Follow ups van deze zogenaamd ontevreden klanten zijn er niet ondanks het aanbod bij de meesten van SW om hun luchtje te willen testen/vergelijken of zijn het 'concullega's' die een luchtje kopen en gaan bashen dat het nep is omdat zij een hogere prijs moeten hanteren.
Door deze neg. reviews bleef ik onnodig wachten waardoor de Amouage Reflection actie mijn neus voorbij ging, wel snel Interlude besteld en ben er meer dan happy mee.
Nu wachten op een prijs gunstigere Amouage Reflection Men. Thx. but no Thx review ****rs.
VerbeterpuntenGeen