Filtre

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling kwam goed en netjes ingepakt aan

Dit is gewoon goed gegaan .Maar is ook de 1e keer dat wij hier bestelden

Pluspunten

Duidelijke site, goed aangegeven wat de levertijd is en gedaan gedaan wat ze beloven! Top!

Pluspunten

Snelle levering. Goed prijsniveau. Komt afspraken na.

Pluspunten

supersnelle levering en mooi dat boven een bepaald bedrag de verzendkosten worden geschrapt.

geen!

Pluspunten

Super snelle communicatie! Zeer frequente updates van de verzendstatus, zodat je snel en goed op de hoogte bent van de bezorging van je bestelling!

Pluspunten

heel snel

niet

Pluspunten

Voor het eerst iets besteld maar zal zeker niet de laatste keer zijn. Goedkoop en een snelle levering, helemaal TOP

Nee hoor, prima zo

Pluspunten

snel, duidelijke site met veel spullen.

Pluspunten

J'habite en Belgique, c'est la première fois que m'arrive de recevoir la marchandise si vite

Il faudrait plus des produits car les prix sont très intéressants

Pluspunten

Snelle levering Geur uitstekend Top ervaring !

Geen!!

Pluspunten

Prima prijzen, snelle afhandeling, overzichtelijke site, gewoon fantastisch

geen, gewoon zo doorgaan

Pluspunten

Voor het eerst een bestelling bij Super winkel geplaatst. Ben zeer tevreden met het product. Is een aanrader, voor elk wat wils. Probeer het uit en zie het resultaat van Super winkel.

Ga zo voort.

Pluspunten

Zeer positieve ervaring. Kan ik iedereen aanbevelen, netjes volgens afspraak. Zeker tot een volgende keer !

Pluspunten

Voordelig en snelle levering

Pluspunten

Makkelijk te bestellen en de volgende dag keurig netjes ingepakt bezorgd. Doet wat het beloofd

Pluspunten

accuraat

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en goede levering

Pluspunten

Snelle levering, goedkoop en vrienfelijk

Kan er momenteel geen bedenken, misschien als ik vaker ga bestellen dat ik er (misschien) eentje kan vinden

Pluspunten

Goede communicatie en correct bij het retourneren van goederen

Pluspunten

Zeer gunstig geprijsd, snelle levering en goede update over de verzending van het product. Uiteraard krijg je een Track & Trace code om je product te volgen.

Pluspunten

SW doet wat het beloofd namelijk snel en 'bijna altijd' goedkoper leveren van o.a. originele EdT's en EdP's. Levering, 1e werkdag na betaling, goed/netjes verpakt, elke handeling per e-mail meegedeeld. De folie van de verpakking was verzegeld met het officiële hologram stickertje van Amouage Dubai. Ruikt ook hetzelfde en is net zo duurzaam als de Interlude EdP uit een origineel Amouge 2 ml. sample, gekocht bij een bekende Nederlandse parfumerie (dealer van Amouage). Waarom een uitgebreide review omdat ik i.e.i. op het verkeerde been ben gezet door de 'is niet echt' reviews. Vraag mij achteraf af wat dit voor sufferds zijn. Follow ups van deze zogenaamd ontevreden klanten zijn er niet ondanks het aanbod bij de meesten van SW om hun luchtje te willen testen/vergelijken of zijn het 'concullega's' die een luchtje kopen en gaan bashen dat het nep is omdat zij een hogere prijs moeten hanteren. Door deze neg. reviews bleef ik onnodig wachten waardoor de Amouage Reflection actie mijn neus voorbij ging, wel snel Interlude besteld en ben er meer dan happy mee. Nu wachten op een prijs gunstigere Amouage Reflection Men. Thx. but no Thx review ****rs.

Pluspunten

's avonds bestelling geplaatst.. 's morgens rond 10u reeds ontvangen.. Vlugger kan niet...

kan niet vlugger

Pluspunten

Alles snel en top geregeld. Makkelijk winkelen.

Pluspunten

Heel overzichtelijke website. Ruim aanbod. Correcte en snelle levering. Scherpe prijzen. Ik ben al jaren klant en nog nooit teleurgesteld.

Houden zo!

5 Parmentierweg