Filtre

Pluspunten

De snelheid en correcte afhandeling .

Ik zou het niet weten .

Pluspunten

Super snel en erg goed geregeld alles goed verpakt Een zeker aan te bevelen webshop super superwinkel.

Zijn er niet , ga zo door

Pluspunten

bestelling en levering altijd correct uitgevoerd....

Pluspunten

Mooie aanbiedingen, goede zoekfunctie, breed assortiment, zeer prettig dat er express-bezorgservice is en bestelling komt goed verpakt op de afgesproken tijd. Top!!

Bij de meeste parfumerie’s krijg je proefmonstertjes zodat je kennis kunt maken met nieuwe/andere producten. Dat zou wel een toegevoegde waarde kunnen zijn. Verder ben ik heel tevreden!

Pluspunten

Perfecte en snelle bestelling! s'avonds besteld volgende dag in huis. Alle lekkere geurtjes met korting. Top dus

Pluspunten

Alles stipt en correct geleverd voor een heel scherpe prijs. Echt een aanrader!!

Pluspunten

Snelle probleemloze levering

Pluspunten

Goede prijs voor parfums, duidelijke informatie over het bestelproces en levering. Tijdens de bezorging was het bezorgpunt nog aan te passen (DHL).

Parfumlux was vroeger wel flink goedkoper, maar daar zat je soms weken te wachten op je pakketje (die bestaan nu dus ook niet meer...)

Pluspunten

Supersnelle levering ; 's avonds laat besteld en de volgende dag in huis tegen een prijs die op dit moment het voordeligst was op het Internet. Daarnaast was boven de € 30,- besteding de vervelende verzendkosten voor de klant gratis. Complimenten !!!!

geen

Pluspunten

Heb ik nog niet ontdekt.

Pluspunten

Parfum Hugo Boss de ochtend na bestelling al ontvangen. Met bang hartje - want hier en daar reacties over nep parfum - de aankoop bekeken en getest. Maar het was de real stuff en aan een superscherpe prijs ! Bravo en zeker tot een volgende bestelling!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Voor 22.00 besteld volgende dag in huis, nou niet als DHL geen zin heeft om het even bij de buren te brengen! Ze schrijven wel een heel verhaal op een kaartje met de track en trace code, en dat ik het de volgende dag ergens anders kan afhalen. Waarschijnlijk was naar de buren brengen minder werk, met als gevolg dat ik de verkleedkleding van mijn dochter niet op tijd had! Mailtje gestuurd naar super winkel en die zegt doodleuk dat DHL niet verplicht is om het naar de buren te brengen, prima maar zeg dat eerlijk bij je advertentie, dat het alleen maar de volgende dag er is als je thuis blijft! Ik ben genezen, leve bol.com en. Post nl!

Pluspunten

Supersnelle bezorging

Wat mij betreft goed zo hoeft niets verbeterd

Pluspunten

Supersnel bezorgd, mooie cadeau verpakking!

Pluspunten

Zeer snelle levering. Geen verzendkosten en veel goedkoper dan andere webshops!

Pluspunten

Goede duidelijke website, snelle levering

Geen! Ga zo door

Pluspunten

Doet wat het zegt. Producten volgende dag in huis en ook nog eens een stuk goedkoper dan de parfumeriewinkels. Een van mijn vaste geuren hebben de meeste winkels ook niet. Superwinkel wel en ook nog eens voor een mooi prijsje. Kortom ik ben een tevreden klant

Pluspunten

Keurige leveringen

Pluspunten

Alles

Niks

Pluspunten

ik ben ontzettend blij met superwinkel: Ik heb mijn bestelling heel snel ontvangen en prijzen zijn behoorlijk lager dan op de markt

niks

Pluspunten

Snelle levering van uitstekend product met goeie korting

Pluspunten

Mooie site, snelle levering, zoals beloofd volgende dag in huis top dus

Ga zo door

5 Parmentierweg