Filtre

Pluspunten

Deed wat het beloofde.

Pluspunten

Snel ontvangen maar nog niet uitgeprobeerd dus de service is goed maar over de creme kan ik nog niets zeggen

Pluspunten

Super snel de besteling en voordelig

Pluspunten

Goede survis

Pluspunten

Zeer snelle levering , erg tevreden !

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Mooi product, snelle levering!! Daar hou ik van

Pluspunten

Snel

Pluspunten

snelheid , afspraak nakomen , meldingen correct

geen

Pluspunten

Goede site, Goede prijzen, Goed en snel geleverd.

Nvt

Pluspunten

Overzichtige website, snelle service

Heb geen idee

Pluspunten

Heel scherpe prijs voor de eau de toilette die ik had besteld, en supersnel geleverd. Ook fijn sat je zelf een afleverpunt kunt kiezen, hoef ik de buren niet lastig te vallen.

Pluspunten

Had mijn product een dag later in huis. Tevreden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bijna niets ten nadele van Parfumsuper; logistiek, website en klantenservice zijn dik in orde. Echter, zoals de meeste parfumistas inmiddels wel weten, is dat een aantal jaren geleden door een stel muffe bureaucraten, uit Brussel ongetwijfeld, is besloten wat regeltjes op te leggen aan de IFRA (international fragrance association) het overkoepelende "zelfsturende" geurtjesorgaan. Hierdoor zullen met name 40 plussers hebben gemerkt dat veel van hun jaren '80 en '90 powerhouses niet eens een schim meer van zichzelf zijn door de verwijdering van natuurlijke en toevoeging van "veilige" synthetische (!) ingredienten. Lekker goedkoop voor de parfumhuizen natuurlijk, de consument koopt toch wel. Het doet echt pijn in mijn hart. Tot mijn grote spijt is zelfs mijn heerlijke summerscent Mugler Cologne kapot geherformuleerd. Fles vorige batch (vorig jaar): super! heerlijk groen en fris 9+ uur voor zowel mijn vriendin (vette huid) als ik (droge huid) met flinke "sillage". Nu? Wat ongelooflijk ruk! Misschien 1/10 van de eerdere versies. Voor dezelfde prijs! Ik voel me zwaar bekocht. Please Parfumsuper, check de batches en wees eerlijk bij extreme verschillen, zoals bij deze. Ik heb immers hetzelfde betaald. Alvast bedankt.

Check aub de batch en informeer klanten bij extreme afwijkingen. Je betaald toch een smak geld en eenmaal geopend kan je niet retouren

Pluspunten

snel en betrouwbaar

Pluspunten

Snelle levering. Top !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer voordelige merk-producten, wat het shoppen op internet zeer aantrekkelijk maakt. Top!

De standaard ongevraagde informele benadering kan een punt zijn, dat zou veel neutraler en centraler kunnen. Ook de communicatie liet een beetje te wensen over. De levering had “kennellijk” verdraaging, waar ik pas een week later na twee keer navragen achter kwam. Dat is jammer en komt onprofessioneel over. Internetklanten zijn juist afhankelijk van efficienci en de juiste benadering, dat is dus wel een aandachtspunt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het bedrijf op zicht is goed. Ik heb Coach Eau de parfum besteld de medewerker zei dat alle parfum origineel zijn. Bij mij was de geur van de parfum na ca 1 uurtje vervlogen. Ik had hiervoor het zelfde parfum bij ICI Paris gekocht en de geur blijf je de hele dag ruiken. Goedkoop is duurkoop. Andere keer weer bij ICI Pris kopen.

Misschien wat eerlijker aan de telefoon?

Pluspunten

Uitstekend en snelle levering. Top.

Pluspunten

Snelle levering leuke prijzen! Super blij met m'n bestelling elke keer :) Bedankt

Pluspunten

Helemaal in orde en vlug geleverd Dank u.

Pluspunten

Precies dezelfde geur heerlijk

De geur blijft niet lang zitten

Pluspunten

Goede service, snelle levering en pakketje kwam netjes aan

Geen!

5 Parmentierweg