Filtre

Uitstekend , volgende keer met Deloox.nl in zee.

Heerlijk , normale prijzen . Vlotte bezorging . Een firma waarop je kan bouwen !

Correct

Vlot verlopen en snel geleverd

Duidelijke website, makkelijk besteld

Ruime keuze aan parfums, heel duidelijke website dus alles heel makkelijk besteld. Het enige minpuntje voor mij is de levering met DHL. Nog geen enkele positieve ervaring mee gehad. Steeds te laat, onduidelijk communicatie, dan ineens levering door B-post… heel onduidelijk.

Vlotte levering

Super service

Overzichtelijke site heel veel keuze .. en perfecte levering … vandaag besteld morgen in huis … pluim voor chapeau

Goede ervaring.

Dit was de eerste keer dat ik bij deloox bestelde en dat was meteen een goede ervaring. De producten zijn scherp geprijsd en de levering was super snel. In de vroege namiddag besteld en de dag later geleverd. Ik ga hier zeker nog bestellen.

Ook als er iets misloopt bij de levering en er iets stuk is, wordt dit correct terugbetaald. Wij zijn zeer tevreden en zullen naar de toekomst toe onze producten bestellen via jullie.

Snel en goed

Veel keuze gemakkelijk

Super snelle verzending en nette verpakking

Mijn pakketje werd binnen 24 uur bezorgd en ook nog is goed verpakt. Geurtje wat ik kocht koste me 89 euro. Ik heb behoorlijk pech gehad dat ik het flesje heb laten vallen na openen. Weg 89 euro. Niet de schuld van Deloox, heb het ze ook niet laten weten. Was mijn domme fout. Ik bestel er gauw weer i.v.m. lage prijzen en snelle verzending!

Helemaal super

Goede kwaliteit parfum! Super snel geleverd

heel prettig

makkelijk te bestellen en zeer op tijd geleverd

Fijne app

Fijne app

Het luchtje was 20 euro goedkoper als de plaatselijke shop. Binnen 1 dag thuisbezorgd. Zeer tevreden

Goed en snel aangekomen

Goed en snel aangekomen

top website

Ik heb geurtje gehaald en kwam volgende dag in de ochtend al aan en was niks mis mee

Snelle levering, goede prijzen en wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je pakket.

Een plezier om op de site te navigeren

Compleet aanbod van parfumerie merken. Met geurtype als selectiecriterium verkort je het zoekproces. Veelal geprijsd met aantrekkelijke korting t.o.v. de lijst prijzen. Snelle levering.

Het was erg snel geleverd en goed verpakt.

Het is een hele snelle levering, ook was het goed verpakt en beschermd met plastic.

Simpel besteld en snel afgeleverd, chapeau!

Goed product Snelle levering

Goed product Snelle levering

Zeer snelle levering. Helemaal tevreden

Dankjewel

Hartelijk dank voor de uitstekende en onderscheidende service.

Prima.

Het product voldoet aan mijn verwachting. Snelle levering in goede verpakking.

Snel

Snelle levering van de spullen

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH