1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten
Ik was altijd enorm tevreden over Superwinkel, prijzen zijn laag (hier had ik wel eens mijn vraagtekens bij: ik ben wel eens bang een hele oude parfum te krijgen) en bestellen gaat makkelijk en snel en levering is ook snel
VerbeterpuntenLaatst had ik een parfum set van Versace besteld. Er stond op de site dat er body lotion en eau de parfum in zou zitten. Mijn parfum was helemaal op, dus hoog nodig om bij te bestellen en aangezien Superwinkel altijd snel is met leveren en ik hier meestal bestel, bestelde ik hier weer. Eenmaal aangekomen rook de parfum enorm anders. Ik nam contact op met de klantenservice waarop gezegd werd dat ik de parfum kan opsturen en dan gaan ze het onderzoeken (jammer want dit kost allemaal tijd en zit ik toch een tijd zonder parfum), maar goed eenmaal verstuurd ging er minstens een week over heen zonder dat ik wat te horen kreeg en ik wel van postnl een bericht had gekregen dat het pakket inmiddels een paar dagen geleden was aangekomen bij Superwinkel. Ik weer mailen, krijg ik een mail terug dat het eau de toilette is ipv eau de parfum. Verder geen sorry, geen compensatie, ik zou alleen een nieuwe krijgen of mijn geld terug krijgen na bijna twee weken verder en helaas zonder parfum (geen ramp maar dit is dan toch geen snelle service). Ik stuurde een mail terug teleurgesteld te zijn. Toen kreeg ik weer een mail terug met excuses en een 5eu kortingscode. Week later werd er naar alle klanten een 5eu kortingscode uitgestuurd voor parfum hahaha. Ik ben teleurgesteld in Superwinkel, niet eens alleen om de fout maar dat er zo nonchalant mee om werd gegaan en ik er zelf achteraan moest zitten heb ik niet echt meer vertrouwen in Superwinkel.