Supergeurtjes voor topprijzen !!

Goede prijzen voor heerlijke geuren en ik kom zelfs koopjes tegen van geuren die in andere winkels al uit het assortiment zijn maar nog steeds gewild zijn !

Snel, efficient en een Lage prijs

Alles vlot, snel en aan een lage prijs. Goed verpakt afgeleverd. Toppie.

Teleurstellend

Duur, en de bijgevoegde bon reclame is de klant bedriegen en ze hebben niets met België te maken

Altijd binnen no time je bestelling in huis.

Snelle service en lekker goedkoop.

Altijd tevreden!!

Goeie geuren voor een goeie prijs en de bestellingen altijd razendsnel in huis. Dikke pluim voor jullie!

Goede webshop

Duidelijke en overzichtelijke site. Makkelijk bestellen en snelle levering.

Snelle levering en zeer scherpe prijzen!

Keer op keer goede service en goede aanbiedingen. Jammer dat ik deze winkel niet eerder heb ontdekt.

Geweldig en Snel!

Goedkoop en snel! Ik ben echt tevreden

Betrouwbare site voor goede kwaliteit.

Altijd snelle verzending....heerlijke geuren....leuk verpakt als je dat wil....gewoon een topsite!

Super service betaalbare goeie aanbiedingen.

Bestellen bij DELOOX is n feestje. Fijne producten voor zeer goede prijzen. Kortom een top website!!

Vlot em snel geleverd!

Snelle reactie en direct afgehandeld!

Top webshop

Mijn ervaring is heel positief! Mooie en goede prijzen voor de producten, duidelijke webshop en snelle verzending! Helemaal top! Ik blijf mijn parfum hier bestellen.

Goede internet site

Goede prijzen snelle levering helemaal top ga zo door Deloox

Alles was goed alleen jammer dat dhl niet langs mijn kwam terwijl ik thuis was ze hebben het op het depot gebracht

Uitstekend!

Snelle levering! Netjes geregeld!

Volgende dag geleverd!

Netjes ingepakt en volgende dag al in huis

Zeer snelle levering en goede prijzen

Perfect en de dag erna al binnen

Duidelijk en overzichtelijk en snel binnen

Goedkoper en snel in huis

Helemaal tevreden met mijn bestelling! Het luchtje zat in een mooie geschenkdoos en is bij bijna geen andere internetshop te vinden en zeker niet voor de prijs van Deloox! Ik had het pakketje de volgende dag in huis zoals aangegeven op de website.

Goed!! Snelle levering. En goedkoop

Duidelijk en snel geleverd

De goedkoopste shop!!

Ben zeer tevreden, jullie zijn de goedkoopst, geen verzendkosten bij een bestelling van 30 euro en snelle levering

goed product supersnelle service

duidelijke website en snelle verzending

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH