Snelle goede levering

Werd goed op de hoogte gehouden over mijn pakketje en snel geleverd

veel goedkoper dan andere winkels

ik heb hier al parfum gekocht , was veel goedkoper dan bv ici pari xl nu heb ik een creme gekocht, bij ici paris 407,70 euro bij superwinkel 260.79 voor dezelfde fles met dezelfde inhoud; dan is de keus snel gemaakt het is bovendien nog eens een topproduct!!

Zalig

Had het snel echt heel leuk

Super, geweldig

Gewoon super met alles

Zeer snelle levering!

Zeer snelle levering en goed verpakt kwam het aan. Niks op aan te merken. Ook de parfum is zeker origineel. Geen nep product en ruikt heerlijk.

Prijs goed en verzending ook top

Zie hierboven. Gewoon goed en snel

Topper!

Handige website. Uitgebreid assortiment. Beste prijs. Uitstekende service en levering. Ik ben een trouwe en tevreden klant!

Jullie maken je naam waar: het was super!!

Jullie maken de firmanaam waar!! De bestelling en levering waren supersnel!!

Great

Great shop! Super fast delivery! Highly recommend!

Fantastisch bedrijf

Klant- en servicegericht.

Super.

Zoals altijd ging de bestelling en aflevering heel vlot.

Website oké 1 min puntje Betaling met creditcard zorgt voor vertraging

Leuke website

Al vaak wat besteld , mooie website en snelle levering

Goedkoop en snel dank u

Kom zeker nog terug grts

Zeer snelle service!

De naam zegt het zelf SUPERWINKEL! )))

Snelle behandeling verzending en een super gedetailleerde beschrijving van het artikel die in amper 24h bij jou geleverd is! En dan spreek ik over België! Wat mij betreft koop ik alleen nog bij superwinkel! Bedankt voor de mooie jarenlange ervaring

Snelle goeie levering!

In de avond tegen 10 uur parfum besteld, de volgende dag om 14:00 uur al in huis! Beter kan niet!

Geleverd product was niet goed meer , zonder problemen heb ik meteen mijn geld terug gestort gekregen, erg vriendelijk te woord gestaan.

Snelle levering voor een goede prijs

Nooit eerder hier besteld, maar zeer goede ervaring. Scherpe prijs en snelle levering

Tevreden over de service

Wij hebben onze bestelling ontvangen zoals gevraagd. Goede afspraken en levering zonder problemen.

Aanbevolen

Cadeauset Light Blue van Dolce & Gabana voordelig gekocht voor mama, op aanbeveling van mijn schoonzusje, die reeds klant was. Door omstandigheden met BPost, maar buiten toedoen van Superwinkel.nl, is mama toch op 4 dagen na aankoop super gelukkig met haar pakje en al helemaal met de lekkere geur.

Altijd tevreden. Mooie prijs voor originele produkten. Goed verpakt en snel geleverd. Nergens goedkoper !

Ge-wel-dig!

Zoveel goedkoper!!!

Echt topgeuren en top prijzen!!

Ik bestel regelmatig parfums bij superwinkel. nl. altijd snelle revering en goede prijzen.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH