Gewoon top

Mijn favoriet ! supersnel geleverd en mooi verpakt , met extra bescherming erom heen dat vind ik super

Alles volgens afspraak

Superwinkel regelt alles perfect. Bij hen is afspraak is afspraak. Chapeau.

Goed service, snelle levering, veel keuze.

Groot assortiment, snelle levering. Mooie aanbiedingen.

Snel, zeer interessante prijs

Ik heb wat prijzen vergeleken en bij superwinkel 10€!!!! goedkoper. Wel moeten hier verzendkosten nog bijgerekend worden, dat is altijd jammer. Ik heb gekozen voor geschenkverpakking en de edt was echt heel mooi ingepakt. De transportverpakking was ook heel stevig. Ik had het product daags nadien al in huis in België. Zeer tevreden.

Prachtige service

Zeer snelle levering en top van al de prijs zo veel goedkoper 10/10

super verzending ,dus content

gemakkelijke website ,veel promo ,verzending top

Altijd mooie prijzen en snelle services

Er zijn altijd mooie dagdeals. Bestelling wordt netjes afgehandeld en super snel geleverd! Fijne ervaring shoppen bij Superwinkel!

Geur komt niet overeen Met het origineel

De geur is voornamelijk alcohol. En het flesje en uiterlijk komt niet overeen met het origineel.

aanrader!!!!

veel keuze, goedkoop en supersnelle levering

Super service

Ik had per abuis de verkeerde postcode ingevoerd en dat is allemaal zeer snel opgelost door 1 van jullie medewerkers (Joyce) waardoor ik mijn bestelling toch nog zeer snel heb mogen ontvangen. We gaan zeker vaker gebruik maken van jullie service en hopen dat we dan ook zo geholpen worden Super(winkel) !!!

Facile, rapide, avantageux

Une commande passée en après midi chez moi et livrée le lendemain matin. Du jamais vu. Prix avantageux. Cela est ma deuxième commande.

Op zoek naar een bepaald product en hier het goedkoopste gevonden, voor 22 h besteld , de volgende middag reeds geleverd, supersnelle service

Snelle levering zoals altijd trouwens....

Efficiënt en kwalitatief goed

De bestelling wordt heel snel geleverd en het product is van hoge kwaliteit. Ik heb de prijzen vergeleken en Superwinkel biedt het goedkoopste aan. Ik raad het iedereen aan.

Goede prijs

Goede prijs/kwaliteit verhouding!!

Snelle levering Mooi verpakt Spijtig geen staaltjes van nieuwe geurtjes

Ze maken hun belofte waar

s'Avonds besteld, volgende dag geleverd. Supersnel en geweldige parfum.

Prima producten, prima service

Fijne website, goede deals en correcte bezorging

Keurig

Keurige, snelle levering.

S’avonds besteld volgende dag in huis Twijfelde of het echt was maar ruikt prima

Goede en snelle levering

Altijd op tijd geleverd goede kwaliteit en service top

Prima service, snelle levering!

Prima service, snelle levering

Goede prijs en snelle levering. Voor herhaling vatbaar.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH