correcte prijzen en snelle service

Zeer scherpe prijzen

Een overzichtelijke website en makkelijk in bestellen en een goede levering. Meestal goedkoper! Wel zou ik het leuk vinden als er een optie komt om het in een cadeau verpakking te leveren.

Scherpe prijs super snelle bezorging.

Niets op aan te merken

Snelle levering, goede prijskwaliteit verhouding

Helemaal tevreden. Inpakservice tegen klein bedrag zou leuk zijn.

Online heren parfum gezocht en kom elke keer uit op Superwinkel, omdat ze daar Boucharon en Aramis 900 verkopen én veel goedkoper dan andere site`s.

Geweldige ervaring, ik had niet gedacht dat mijn bestelling nog daadwerkelijk voor de kerst geleverd zou worden Bedankt!

Ondanks kerstdrukte geleverd volgens afspraak. Prima.

Snel. Duidelijk. Prijs bewust

Snelle levering. Mooie grote formaat flessen. Alle geuren op voorraad. Prima om te bestellen en zelf een dag eerder geleverd te krijgen dan aangegeven.

Snelle levering prima kwaliteit en geweldige prijzen!

Had een Libre pakket besteld voor kerst voor een goede vriendin van mij. En ondanks drukte voor kerst hele snelle levering. Ze was er erg blij mee en ik ook. Altijd mooie aanbiedingen, mooie prijzen. Bestel hier graag!

Prima service. Besteld en de volgende dag al in huis.

Goede snelle bezorging

Goede service. Netjes verpakt. Ik beste hier zeker vaker

Mooie overzichtelijke website met scherpe prijzen….

Reeds eerder daar gekocht naar volle tevredenheid en nu paar dagen voor de kerst gauw nog iets besteld en keurig op tijd ontvangen. Ik koop volgende keer wederom bij Superwinkel

Echt super mooie wat ik heb gekocht bij jullie en super snel bezorg

Gewoonweg super!

Zeer correcte en vooral supervlotte levering. Alles correct! Zeer tevreden!

Snelle levering echt een super winkel

Rituals besteld en de volgende dag bezorgt voor een mooi prijsje

Produit conforme,emballage cadeau très bien.

Livraison rapide.excellent.

geweldig

het was mijn eerste bestelling, en ik ben heel tevreden over de snelle levering, Ik zal het iedereen aanbevelen.

Top service en fijne site!

Op zoek naar 4Kerstpakketten kwam ik bij Superwinkel en meteen vond ik wat ik zocht: 4 geur cadeausets besteld. Later bleken 2 niet direct leverbaar. Aangezien ik ze twee dagen later nodig had heb ik gebeld en kreeg een uiterst vriendelijke dame aan de lijn. Ik gaf aan wat er aan de hand was en ze hielp mij direct om 2 pakketten om te wisselen voor een andere cadeausets. De dag erop werd alles geleverd en ik ben super tevreden. Bedankt daarvoor! Groeten Simon van Berkel

Heerlijke geuren voor weinig!!

Ik bestel vaker bij superwinkel. Alle geuren veel goedkoper dan in de winkel, lekker makkelijk te bestellen. Het zijn echte geuren geen nepgeur. Blij met deze website!!

Alles is TOP !

Vlugge bestelling en alles ok !!

Perfect.

Snel en goed en goede prijs.

Heel snel geleverd.Keurig verpakt. Goede prijs.

Bestel al jaren altijd al mijn parfums hier en heb echt niks aan te merken! Het word goed en compact vervoerd en mijn bestellingen zijn er altijd na een dag.

Tevreden

5 Parmentierweg