Top service aan een mooie prijs

Snel geleverd. Mooie prijs !

Goede service en communicatie!

Helemaal blij met mijn parfum. Heerlijke geur Patchouli, die je dagen ruikt in je kleding. Ik had een foutje gemaakt met mijn postcode. Het pakketje ging terug naar sorteer centrum. Binnen een dag een reactie op mijn mail. Dag erna werd mijn pakketje alsnog, zonder kosten, geleverd! Super service en hartstikke vriendelijk. Top!

Echt een Superwinkel !!

Snel geleverd en is Goedkoper dan andere, Top !! Dit was niet de eerste bestelling , maar ook zeker niet de Laatste.

Snelle levering en met zorg verpakt!

Super site

Snel geleverd en goede service

Super...!!!

Ik heb artikelen die ik besteld heb, zelden zo snel geleverd zien worden. Prima gedaan. Op het juiste moment, de juiste plaats in de goede orde...prima....

Beste prijs en prima levertijd

Deze winkel kende ik niet. Een verassing wat prijs en service betreft.

Goede keuzemogelijkheden, vlotte en snelle levering

Na één dag mijn bestelling al in huis ondanks decdrukre

Bij de bestelling stond , verwachtte levering 1 tot 5 dagen. En dan de volgende dag al bezorgd. TOP

Super snelle levering

Al meerdere malen besteld bij de superwinkel.nl en altijd super goede en snelle levering. Ik ben erg tevreden en een aanrader voor iedereen. En vergeet de leuke aanbiedingen niet. Gewoon Super!

Supermakkelijk

Zeer goed overzichtelijke site Democratische prijzen met geweldige kortingen....snelle service . De gepaste mail iwm...bestelling . Facturatie .welk transportbedrijf..en tracking van het shipment

Super snelle levering!

Erg blij met de snelle service!

Snelle levering. Alles volgens afspraak Top!!!

Conforme aux attentes

J’ai trouvé un parfum assez difficile à trouver dans le commerce sur ce site. Livré très rapidement. Je recommande !

Lekkere luchtjes. En voordelige prijzen.

Steeds correcte en snelle levering aan een mooie prijs.

Nog nooit enig probleem gehad bij Superwinkel. De winkel is echt SUPER!

Geen klachten.

Beste prijzen en snelle service

Superleuke acties en wat je bestelt, heb je de dag erna in huis. Kwaliteit en supersnel! Ik ben fan

Zeer fijnen winkel.

Super, de winkel doet de naam eer aan.

Mijn bestelling was de volgende dag al bezorgd en keurig verpakt.

Besteld via de site en de volgende dag kreeg ik het pakket wat netjes ingepakt was thuis bezorgd.

Helemaal tevreden

Snelle levering volgende dag al in huis , netjes verpakt en goede prijs voordeliger dan in de winkel.

Bizarre prijzen, de Jumbo van Parfum en EDT

Voor zover te vinden de goedkoopste van allemaal! Dit geldt voor onder andere de merken Gucci, Dsquared2 en Hugo Boss. Top!

Snelle levering van goede producten

Helaas een klein beetje moeite met een van de producten maar klantenservice heeft mij prima geholpen.

Snel en mooie prijzen

Had er nog nooit van gehoord maar betrouwbare webshop, snelle levering en bij sommige producten komen concurrenten niet in de buurt qua prijzen.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH